Neler Yeni

38,889 4070 AM5 li sistem dizdim alınır mı ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
120mm sıvı soğutmaları düzgün demedim zaten hocam. 240mm sıvı soğutuculardan daha iyi olduğunu gösterecek bir örnek verirseniz ikna olabilirim :) Yanlış anlaşılmasın laf atmak için demiyorum sadece pek mantıklı gelmedi bana :D
1687809748290.png

AG620 ile AK620 aynı model gibi bir şey, 1-2 derece fark var.
Rt4Yy5gyKRDKzZkXDM7Xqn-970-80.png

Hocam şimdi ag 620 arctic freezer 34 gücünde ve arctic 34 cooler master sıvı soğutmayı geçiyor
AG620 Arctic Freezer 34'ten daha güçlü bir soğutucu. Arctic Freezer 34 SE-224-XT/AK400 kalibresinde bir ürün sayılıabilir genel olarak

KadirBay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
AbdulKadir Bayraktar
Görür tabi ki neden görmesin PC yanacak değil ya idarelik hava soğutmalı bir şey alırsın kullanırsın. Aşırı yük bindirecek iş yapacak mısın ki?
Oyun oynarım rd2 tom raider rust gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ryzen 5 7600x'e deli gibi UV atmadigin surece stokla surekli thermal throttle yersin.
O ne oluyor aga ,ben pc bilgisi konusunda garibanım. Sadece rd2 tom raider tarzı oyunlarda çok yüksek ayarlarda güzel kaliteli görsel oyun oynamak istiyorum hepsi bu :(

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Oyun oynarım rd2 tom raider rust gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O ne oluyor aga ,ben pc bilgisi konusunda garibanım. Sadece rd2 tom raider tarzı oyunlarda çok yüksek ayarlarda güzel kaliteli görsel oyun oynamak istiyorum hepsi bu :(
İslemcinin gucunu cok fazla kismadigin surece surekli sicakliklardan dolayi performansin duser, oyun kasar, droplar yersin.

Daha az once stokla kullanan birisinin konusuna cevap yazdim 97 dereceye cikiyormus :D

KadirBay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
AbdulKadir Bayraktar
İslemcinin gucunu cok fazla kismadigin surece surekli sicakliklardan dolayi performansin duser, oyun kasar, droplar yersin.

Daha az once stokla kullanan birisinin konusuna cevap yazdim 97 dereceye cikiyormus :D
Aman ya okadar para veriyoruz bi 240 m sıvı soğutma da alırız kafamiz rahat eder ,peki ben bu fredoos sisteme windows 11 nasıl yükleyeceğim. 4 bin de ona vermek istemiyorum açıkçası kolay yolu var mıdır

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Aman ya okadar para veriyoruz bi 240 m sıvı soğutma da alırız kafamiz rahat eder ,peki ben bu fredoos sisteme windows 11 nasıl yükleyeceğim. 4 bin de ona vermek istemiyorum açıkçası kolay yolu var mıdır
Flashbellege ISO kuracaksin, eger cok anlamiyorsan veya anlayan bir tanidigin yoksa internet kafelere gidip cuzi bir miktar karsiliginda yaptirabilirsin buyuk ihtimalle. Ya da bir bilisim magazasina. Ama tanidigin varsa daha iyi olur.

nihatcebi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Nihat Çebi
Alıntıyı görüntüle
AG620 ile AK620 aynı model gibi bir şey, 1-2 derece fark var.
Rt4Yy5gyKRDKzZkXDM7Xqn-970-80.png

AG620 Arctic Freezer 34'ten daha güçlü bir soğutucu. Arctic Freezer 34 SE-224-XT/AK400 kalibresinde bir ürün sayılıabilir genel olarak
Şaşırmadım desem yalan olur :) gerçi bu AG620 yakın zamanlarda çıkmış olabilir ama bu Cooler Masterin 240mmlik klasik sıvı soğutması senelerdir var ondan böyle sonuçlar çıkmasını da beklemem lazımdı :) Teşekkürler hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,047
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom