Neler Yeni

3d modelleme için hangi liseye gitmeliyim ?

BeKo'O

80+ Silver
anladım yani pc beklet çalış ve biriktir ama aslında hem evde hem bu işi yapsam efsane birikir yani
aslında basit mantık, yaz mevsimi kendini biraz sıkıp yoğun geçirirsen, hem kişisel gelişim hem referans projeleri hem tecrübe hem de gelir açısından iyi bir yol kat edebilirsin. Benim gibi lise sonuna kadar hayatını bomboş geçirmede sonra uğraşıveriyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım yani pc beklet çalış ve biriktir ama aslında hem evde hem bu işi yapsam efsane birikir yani

üniler yani göstersem gelirleri yani daha yüksek üni gidebilirmiymi
yani üniye aldığın sıralama ile girersin, referans gösterip giremezsin. Ben iş ve meslek açısından söyledim.

Berkarda

80+ Silver
aslında basit mantık, yaz mevsimi kendini biraz sıkıp yoğun geçirirsen, hem kişisel gelişim hem referans projeleri hem tecrübe hem de gelir açısından iyi bir yol kat edebilirsin. Benim gibi lise sonuna kadar hayatını bomboş geçirmede sonra uğraşıveriyorsun.

yani üniye aldığın sıralama ile girersin, referans gösterip giremezsin. Ben iş ve meslek açısından söyledim.
anladım zaten ben yani bir iş gördüm 1K dolar bakayım dedim villa tasarımı iç tasarım ile 430 M2 iyi para var ama en az 2-3 sene tecrübe ve okul lazım

en az

BeKo'O

80+ Silver
anladım zaten ben yani bir iş gördüm 1K dolar bakayım dedim villa tasarımı iç tasarım ile 430 M2 iyi para var ama en az 2-3 sene tecrübe ve okul lazım

en az
o kadar yüksek meblalara şimdilik çıkmana gerek yok zaten, sen potansiyelin doğrultusunda yapabileceğin yüksek gelirli iş ilanlarına bak, bir proje yapmanı istiyordur biri 2 hafta içinde, yapabilirsen 200 dolar mesela o tip

o kadar yüksek meblalara şimdilik çıkmana gerek yok zaten, sen potansiyelin doğrultusunda yapabileceğin yüksek gelirli iş ilanlarına bak, bir proje yapmanı istiyordur biri 2 hafta içinde, yapabilirsen 200 dolar mesela o tip
freelance iş yani

Berkarda

80+ Silver
Tek seferlik kazançlarda vergi vermene gerek yok
tek seferlik değil 6-7 modelleme peopleperhour da yani kazandım

freelance iş yani
zaten 1000$ yüksek para ve ben sadece baktım o kadar tecrübe yok :ROFLMAO:

ben daha işin başındayım

aylık 5000$ hedefim var üni bitirince ve blockbench diye bir şey var ondada iyi paralar var ama sadece minecraft https://www.blockbench.net/
https://www.fiverr.com/search/gigs?...0&ref_ctx_id=a2c70c63b69cec80d960bed45bf9cf6c çok iyi paralarda var bunda ve herkes yapar bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,724
Üyeler
165,579
Son üye
FeaRMe
Top Bottom