Dostum şaka yapmıyorum. Kullanıyorum da. Saç spreyi veya pritt sürersen düzelir.şakan bittiyse gidebilirsin
Dostum şaka yapmıyorum. Kullanıyorum da. Saç spreyi veya pritt sürersen düzelir.şakan bittiyse gidebilirsin
Tablaya pritt sür.
şakan bittiyse gidebilirsin
Dostum şaka yapmıyorum. Kullanıyorum da. Saç spreyi veya pritt sürersen düzelir.
Bende zaten böyle bir tepkiye karşılaşacağımı sezemedim. Dalga geçer gibi tersliyor birde yardım edeneArkadaşında dediği gibi bunlarda kullanılan yöntemlerden bazıları dalga geçme gibi bir durum yok.
Bende zaten böyle bir tepkiye karşılaşacağımı sezemedim. Dalga geçer gibi tersliyor birde yardım edene
Bende zaten böyle bir tepkiye karşılaşacağımı sezemedim. Dalga geçer gibi tersliyor birde yardım edene
3d piyasasında zaten yeniyim bir bilgim yok sende dalga geçer gibi yazdığın için o anda para verseler inanmazdım ama sorunu çözdüm teşekkürler herkeseKısa ve öz yazdığından dolayı arkadaşa da mantıklı gelmediği için ön yargıyla bu şekilde yazmıştır. Bu önerilerde olağan bir tepki.![]()
Nasil çözdün?3d piyasasında zaten yeniyim bir bilgim yok sende dalga geçer gibi yazdığın için o anda para verseler inanmazdım ama sorunu çözdüm teşekkürler herkese