Neler Yeni

3k bandında klavye önerisi

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ZAGOR

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
İyzico ile alacağım kredi kartıma 2 yada 3 taksit yapsam indirimden yararlanabilir miyim yinede çok bir vade farkı yok beyazı alacağım bu daha pahalı attığınız
iyzicoya kartınızı ekleyip taksit yapabiliyor olmanız lazım, kampanya sayfasına bi göz atın derim.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Hocam AKKO 5075B Plus Air RGB bu modelin beyaz olanı uygun buna benzer aynı fiyat bandında siyah öneriniz olur mu?
hocam birtane var gene yakın özellikte ama ürün kablosuz değil, bence direkt bu beyazı alabilirsiniz renk takıntınız yok ise.

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
Twitter
aykutkxd
Discord
vazgecmek
Aldım hocam 2400₺ denk geldi 2 taksit 600₺ iade geldi bunu nasıl çekebilirim
hocam iyzico içinden kart oluşturup dilediğiniz gibi harcayabiliyor olmanız lazım, o kampanya parası ibana çekilmiyor diye kalmış aklımda ama emin değilim.

codez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet Güler
Aula f75 veya ak820 pro gibi klavyelerden harici bu bütçelerde alabileceğim daha mantıklı mekanik hotswap klavye var mı ? Beyaz kasa ve sağ üstteki yuvarlak ses açma kapama tuşunun olması tercihimdir. Eğer yok diyorsanız bu iki klavyeden hangisini seçmeliyim oyun vs. için
klavyemde ekran olsun kişiselleştiririm veya ordan saati şarjını falan gorurum vs diyosan ak820 pro onun dışında çok fark edeceğini sanmam akko modellerle bu iki modelden kaçınmak istiyorsanız akko alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım hocam 2400₺ denk geldi 2 taksit 600₺ iade geldi bunu nasıl çekebilirim
iyizicodan para çekilmiyor malesef onu başka harcamalarda kullanırsın

Sefather

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Sefa
Akko 5075b+ için alınabilecek saydam harfleri olan kaliteli keycaps önerisi olan var mı ?

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ZAGOR
klavyemde ekran olsun kişiselleştiririm veya ordan saati şarjını falan gorurum vs diyosan ak820 pro onun dışında çok fark edeceğini sanmam akko modellerle bu iki modelden kaçınmak istiyorsanız akko alabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

iyizicodan para çekilmiyor malesef onu başka harcamalarda kullanırsın
Hocam para çekmenin yöntemini buldum iyzico kart ile istanbul kart uygulamasını indirip dijital hesaba yükleme yapıp ibana çekim yapılıyor denedim oldu hediye tl bakiyesini çekebildim

Thorfinn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ozan tekin
Hocam para çekmenin yöntemini buldum iyzico kart ile istanbul kart uygulamasını indirip dijital hesaba yükleme yapıp ibana çekim yapılıyor denedim oldu hediye tl bakiyesini çekebildim
hocam 5075b plus aldın değil mi memnun musun nasıldır birde toplam kaça denk geldi klavye

ZAGOR77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ZAGOR
hocam 5075b plus aldın değil mi memnun musun nasıldır birde toplam kaça denk geldi klavye
3000 tl 2 taksit hocam 600 tl hediye tl ile 2400 tl denk geldi gayet güzel hocam full boy klavyeden alışmak biraz zor ama gerçekten güzel kendi yazılımında renk ayarları var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,370
Üyeler
171,017
Son üye
KingCoom
Top Bottom