Neler Yeni

Yardım 3k bütçeye çalışmaya uygun mouse önerisi arıyorum

Lesimov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lesimov
Bütçe
3000
Merhaba çok fazla oyun oynayan birisi değilim ayda yılda bir girersem cs giriyorum ama mousenin ona özel olması şart değil. Önceki kullandığım mouse MSI Gm08 Clutch'tu kablolu olduğu için artık onu bırakmak istiyorum. Yazılımcıyım uzun süre mouse kullanıyorum, bu yüzden çalışmaya uygun el ağrıtmayan çok da abartılı olmayan bir mouse arıyorum.

Logitech'in MX Master'ini gördüm ancak şekli çok sıradışı ondan biraz çekindim, kullanan varsa benimki gibi bir iş için uygunluğunu anlatabilir mi?

Aradığım özellikler: Küçük olmaması, kablosuz olması, uzun saatler kullanıma uygun olması. Elim 20 cm, palm tutuş bir mouse bakıyorum. Bir de mümkünse scroll'u bir kez çevirince dönmeye devam edenlerden olursa çok iyi olur

Son düzenleme:

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Hocam rampage “premium” adı altında ürettiği “Rampage Zenith Pro” adlı bir mouse var inceledim ve gerçektende başarılı buldum almanızı tavsiye ederim.

Lesimov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lesimov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam rampage “premium” adı altında ürettiği “Rampage Zenith Pro” adlı bir mouse var inceledim ve gerçektende başarılı buldum almanızı tavsiye ederim.
Teşekkürler hocam bugün mediamarktta bi ele oturuşuna bakayım parmaklar uzun biraz fare de küçük duruyor korkum oturmayıp el ağrıtması, birkaç yazı okudum baya memnun kalınmış sanırım

HoqqQabaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf
Teşekkürler hocam bugün mediamarktta bi ele oturuşuna bakayım parmaklar uzun biraz fare de küçük duruyor korkum oturmayıp el ağrıtması, birkaç yazı okudum baya memnun kalınmış sanırım
Ne demek hocam vazifemizdir benimde sizin gibi parmaklarım uzun ve boyut olarakta tatmin edici geldi bana. İyi günler dilerim.

Lesimov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Lesimov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu bir tur daha canlandırıyorum, darmoshark m3 proyu inceledim fakat bu bütçelerde belirtilen özelliklerin hiçbirinin benim için bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum yok 8k hz'miş sensörmüş vs. vs. Sadece çalışmaya uygun kablosuz bir mouse bakıyorum (kod satırlarını kaydırırken tekerleği 10 kere çevirmek fena eziyet belki bu çevirince full dönmeye devam eden scroll'lu mouselardan da öneri olur)

Top Bottom