Lesimov
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Lesimov
- Bütçe
- 3000
Merhaba çok fazla oyun oynayan birisi değilim ayda yılda bir girersem cs giriyorum ama mousenin ona özel olması şart değil. Önceki kullandığım mouse MSI Gm08 Clutch'tu kablolu olduğu için artık onu bırakmak istiyorum. Yazılımcıyım uzun süre mouse kullanıyorum, bu yüzden çalışmaya uygun el ağrıtmayan çok da abartılı olmayan bir mouse arıyorum.
Logitech'in MX Master'ini gördüm ancak şekli çok sıradışı ondan biraz çekindim, kullanan varsa benimki gibi bir iş için uygunluğunu anlatabilir mi?
Aradığım özellikler: Küçük olmaması, kablosuz olması, uzun saatler kullanıma uygun olması. Elim 20 cm, palm tutuş bir mouse bakıyorum. Bir de mümkünse scroll'u bir kez çevirince dönmeye devam edenlerden olursa çok iyi olur
Logitech'in MX Master'ini gördüm ancak şekli çok sıradışı ondan biraz çekindim, kullanan varsa benimki gibi bir iş için uygunluğunu anlatabilir mi?
Aradığım özellikler: Küçük olmaması, kablosuz olması, uzun saatler kullanıma uygun olması. Elim 20 cm, palm tutuş bir mouse bakıyorum. Bir de mümkünse scroll'u bir kez çevirince dönmeye devam edenlerden olursa çok iyi olur
Son düzenleme: