3K Güç Kaynağı Önerisi

Haaland

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Model olarak çok bir olayı yok bu PSU'nun. Sırf FSP diye 650W PSU'ya 2.512 TL verilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız PSU C sırası 850W PSU. Alınabilir.

Model olarak çok bir olayı yok bu PSU'nun. Sırf FSP diye 650W PSU'ya 2.512 TL verilmez.

cw şikayetleri falanda var ben psumu cw olduğu için değiştiriyorum zaten sessiz uzun süre götürecek bir şey lazım

bu nasıldır

haklısınız hocam high power daha mantıklı olur

cw şikayetleri falanda var ben psumu cw olduğu için değiştiriyorum zaten sessiz uzun süre götürecek bir şey lazım

bu nasıldır
İncelemesi olmayan bir PSU. Ben almazdım.

Şuna da bakabilirsiniz, B+ tier listte.

bu nasıldır hocam peşin fiyatına 6 taksit var

bu nasıldır hocam peşin fiyatına 6 taksit var
Enermax da iyi. Ben de aynısını aldım, kasa topluyorum. Gaming tr sitesinde daha ucuz ve iyzico kampanyası falan denk getirirsen daha da aşağı iner fiyat. İncelemelere göre bu fiyata alınacak en iyi psulardan biri.

Enermax da iyi. Ben de aynısını aldım, kasa topluyorum. Gaming tr sitesinde daha ucuz ve iyzico kampanyası falan denk getirirsen daha da aşağı iner fiyat. İncelemelere göre bu fiyata alınacak en iyi psulardan biri.
gaming tr de taksit yok diye burdan alacağım, siz test ettiniz mi psuyu cw problemi var mı

Geri