o klavye ne kankam öyle 500 tl etmez custom al kendine gaming gen trdenEstetik ve kaliteli klavye arıyorum bütçe limiti yok atacağım bağlantıda ki klavye gibi bir şey istiyorum ama kalitesinden pek emin olamadım o yüzden bekletiyorum
Retro Klavye
Yok hocam klavyenin görünüşü önemli benim için buna benzer klavye arıyorum ama bulamıyorum tekli switchleri satılsa alırdım ama onuda bulamıyorumo klavye ne kankam öyle 500 tl etmez custom al kendine gaming gen trden
Estetik ve kaliteli klavye arıyorum bütçe limiti yok atacağım bağlantıda ki klavye gibi bir şey istiyorum ama kalitesinden pek emin olamadım o yüzden bekletiyorum
Retro Klavye
Maalesef hiç benlik değil çok basit duruyor belki kırmızı siyah tonları olabilirAKKO MU02 Mountain Seclusion RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Ceviz Ahşap Kasa, %75 Conta Yapılı Klavye MOA Profil PBT Boya Alt Tuş Başlıkları ile Mountain Seclusion Teması Akko Cloud Sürücüsü ile Programlanabilir RGB Arkadan Aydınlatmalı Çoklu Modlar: bluetooth…www.gaming.gen.tr
Şöyle bir klavye nasıl senin için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük boyutu da var.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5820...u-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/Maalesef hiç benlik değil çok basit duruyor belki kırmızı siyah tonları olabilir
Bu akko klavyelerin tuş sesleri nasıl?
? Ne diyon labir klavye okadar etmez al logitech yeter
Hocam bir klavyeye 4k biraz fazla benim tavsiyem kaliteli 2 bin tl ye logitech alsın yeterli? Ne diyon la
Bilmiyorum ya hiç tatmin edici görünüşleri yok ayrıca sessiz tuş olması çok önemli tıkladığımda gümbür gümbür ses çıkmasın kafayı yerimAKKO MOD 007B HE PC Joy of Life Hall Effect Manyetik Switch RGB Kablosuz Mekanik Gaming Klavye
Çoklu Modlar (Bluetooth 5.0, 2.4Ghz ve Type-C) Kablolu USB-C modu için 8K Hz Polling Rate (1K Hz 2.4G / 125 Hz Bluetooth) Özelleştirilebilir Çalıştırma Mesafesi: 0.1mm ~ 4.0mm Rapid Trigger: 0,1 mm ~…www.gaming.gen.tr
Bende bu model var. Ben beğeniyorum sesini. Bana tok geliyor sesi önceki klavyeme göre ama tabi objektif yorum yapamayacağım, klavyeler konusunda çok detaylı bilgim yok. Araştırdığım kadarıyla biliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NuPhy Air60 HE Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Yunzii X75 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Şunlar nasıl? Kötü mü istediğine göre?