3k kulaklık razer barracuda x

1BYPanda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Gecenlerde indirimle razer barracuda x sipariş etmiştim 3kya bu fiyata kablosuz hem PS4 için hemde telefon için başka kulaklık var mıdır yoksa iyi midir bu

Bluetooth olsun dersen zaten ya bu var ya da steelseries nova 7. Arasındaki fark steelseries hem usb alıcıdan hem de bluetooth dan aynı anda ses alabiliyor. Yani oyun açıkken telefon çalsa açıp devam edebiliyorsun.%100 olmazsa olmaz mı bilmiyorum.

Onun dışında kulaklığa kimi sorunlu kimi iyi diyordu (barracuda x). Razer kulaklık alınmaz yorumlarına çok denk gelince steelseries tercih ettim. Ama üzeceğini sanöıyorum barracuda x’in.

Bluetooth olsun dersen zaten ya bu var ya da steelseries nova 7. Arasındaki fark steelseries hem usb alıcıdan hem de bluetooth dan aynı anda ses alabiliyor. Yani oyun açıkken telefon çalsa açıp devam edebiliyorsun.%100 olmazsa olmaz mı bilmiyorum.

Onun dışında kulaklığa kimi sorunlu kimi iyi diyordu (barracuda x). Razer kulaklık alınmaz yorumlarına çok denk gelince steelseries tercih ettim. Ama üzeceğini sanöıyorum barracuda x’in.
Nova 7 şuan 5,6k civarı galiba o bütçeyi çok aşıyor barracuda x var sanırım bu bütçeye ve o özelliklere

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,439
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri