Çözüldü✓ 3K kulaklık ve mouse önerisi

r1 alınmaz x1 daha iyi

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
r1 alınmaz x1 daha iyi
X1' de gayet iyi ama R1 niye alınmasın gördüğüm kullanıcı yorumlarının %90'ı olumlu, bir şikayet vs. görmedim. Bunun yerine bu alınabilir diye yapıcı yorum yapsanız eyvallah da o alınmaz bu alınmaz gibi yorumlar gereksiz.

X1' de gayet iyi ama R1 niye alınmasın gördüğüm kullanıcı yorumlarının %90'ı olumlu, bir şikayet vs. görmedim. Bunun yerine bu alınabilir diye yapıcı yorum yapsanız eyvallah da o alınmaz bu alınmaz gibi yorumlar gereksiz.
x1 in kablosuz teknoloşisi huaweinin geliştrdiği nearlinke geçti kasada dahada sağlamlaştı ve üzerinde kaplama var r1 uzun kullanımda yüzeyde kayganlık ve parlama yapıyor r1 daha ucuz olsa tercih edilebilir ama aynı fiyatta ise alınmamalı

x1 in kablosuz teknoloşisi huaweinin geliştrdiği nearlinke geçti kasada dahada sağlamlaştı ve üzerinde kaplama var r1 uzun kullanımda yüzeyde kayganlık ve parlama yapıyor r1 daha ucuz olsa tercih edilebilir ama aynı fiyatta ise alınmamalı
X1 SE mi alınmalı X1 S mi? Gördüğüm kadarıyla sensör hariç farkı yok. 3395 SE, 3395'ten ne kadar geride?

a9 alabilirsin wraithtten shape ve malzeme olarak iyi bir mouse

X1 SE mi alınmalı X1 S mi? Gördüğüm kadarıyla sensör hariç farkı yok. 3395 SE, 3395'ten ne kadar geride?
1400 tl de x1se 1700 tl de a9 plus
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

a9 alabilirsin wraithtten shape ve malzeme olarak iyi bir mouse
düz a9 da yüzey kaplaması yok uzun kullanımda yüzeyde parlama ve kayganlık olur r1 deki gibi x1se daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sensörlere çok bir fark yok se biraz daha fazla güç tüketiyor diye biliyom ben ama se de güzel ben şuan x1se kullanıyorum ondada se sensör var tüm günün sonunda şarj maksimum %5 düşüyo

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,686
Üyeler
183,159
Son üye
arhh
Geri