razer blackshark v2 önerdim hocam
o zaman arkadaşı dinleyebilirsin alınır önerdikleriHocam önerilen ürünle elimde kalan para arasında 100-200 lira gibi ciddi olmayan farklar olursa üzerine ekleme yaparım o sorun değil zaten.
razer blackshark v2 önerdim hocam
o zaman arkadaşı dinleyebilirsin alınır önerdikleriHocam önerilen ürünle elimde kalan para arasında 100-200 lira gibi ciddi olmayan farklar olursa üzerine ekleme yaparım o sorun değil zaten.
r1 alınmaz x1 daha iyi![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
X1' de gayet iyi ama R1 niye alınmasın gördüğüm kullanıcı yorumlarının %90'ı olumlu, bir şikayet vs. görmedim. Bunun yerine bu alınabilir diye yapıcı yorum yapsanız eyvallah da o alınmaz bu alınmaz gibi yorumlar gereksiz.r1 alınmaz x1 daha iyi
x1 in kablosuz teknoloşisi huaweinin geliştrdiği nearlinke geçti kasada dahada sağlamlaştı ve üzerinde kaplama var r1 uzun kullanımda yüzeyde kayganlık ve parlama yapıyor r1 daha ucuz olsa tercih edilebilir ama aynı fiyatta ise alınmamalıX1' de gayet iyi ama R1 niye alınmasın gördüğüm kullanıcı yorumlarının %90'ı olumlu, bir şikayet vs. görmedim. Bunun yerine bu alınabilir diye yapıcı yorum yapsanız eyvallah da o alınmaz bu alınmaz gibi yorumlar gereksiz.
X1 SE mi alınmalı X1 S mi? Gördüğüm kadarıyla sensör hariç farkı yok. 3395 SE, 3395'ten ne kadar geride?x1 in kablosuz teknoloşisi huaweinin geliştrdiği nearlinke geçti kasada dahada sağlamlaştı ve üzerinde kaplama var r1 uzun kullanımda yüzeyde kayganlık ve parlama yapıyor r1 daha ucuz olsa tercih edilebilir ama aynı fiyatta ise alınmamalı
1400 tl de x1se 1700 tl de a9 plusX1 SE mi alınmalı X1 S mi? Gördüğüm kadarıyla sensör hariç farkı yok. 3395 SE, 3395'ten ne kadar geride?
düz a9 da yüzey kaplaması yok uzun kullanımda yüzeyde parlama ve kayganlık olur r1 deki gibi x1se daha mantıklıa9 alabilirsin wraithtten shape ve malzeme olarak iyi bir mouse
sensörlere çok bir fark yok se biraz daha fazla güç tüketiyor diye biliyom ben ama se de güzel ben şuan x1se kullanıyorum ondada se sensör var tüm günün sonunda şarj maksimum %5 düşüyoX1 SE mi alınmalı X1 S mi? Gördüğüm kadarıyla sensör hariç farkı yok. 3395 SE, 3395'ten ne kadar geride?