Bu 1700 bandındaydı sanki ak akçe de görmüştümHocam Asus'un TUF Gaming H3 PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için 7.1 çevresel ses, derin baslar, hafif tasarım ve hızlı soğuyan kulak yastıklarına sahip oyuncu kulaklığı tavsiye ederim.
ASUS TUF GAMİNG H3 7.1 GUN METAL OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMİNG H3 7.1 GUN METAL OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
KABLOSUZ KULAKLI LA KABLOLU ARASINDA ÇOK FARK OLURMU SES KASMA KONUSUNDAkablolu olarak blackshark v2 kablosuz olarak barracuda x 2022
bazı kablosuz kulaklıklar gecikme yapabiliyor fakat barracuda x'de gecikme yok fakat blackshark v2 thx özelliği ile gelirken barracuda x'de aktifleştirmek için 10 dolar vermeniz lazım diye biliyorum.KABLOSUZ KULAKLI LA KABLOLU ARASINDA ÇOK FARK OLURMU SES KASMA KONUSUNDA
bunun h1 versiyonunun wirelessi 2k. senin attığın linkteki de 1.4kHocam Asus'un TUF Gaming H3 PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch için 7.1 çevresel ses, derin baslar, hafif tasarım ve hızlı soğuyan kulak yastıklarına sahip oyuncu kulaklığı tavsiye ederim.
ASUS TUF GAMİNG H3 7.1 GUN METAL OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS TUF GAMİNG H3 7.1 GUN METAL OYUNCU KULAKLIĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Blackshark v2 alınır mı hocambazı kablosuz kulaklıklar gecikme yapabiliyor fakat barracuda x'de gecikme yok fakat blackshark v2 thx özelliği ile gelirken barracuda x'de aktifleştirmek için 10 dolar vermeniz lazım diye biliyorum.
kullanıyorum memnunun güzel kulaklık. Thx teknolojisi ile geliyor bu yüzden ayrı bir deneyim yaşatır.Blackshark v2 alınır mı hocam