VixToix037
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 166
max 3k olacak şekilde bir öneri bekliyorum
toplam 3k3ü toplam 3k mı olacak yoksa her biri için mi 3k
hocam klavyede trden olursa iyi olur alacak arkadaş temudan almayı ister mi bilmiyorumvergi çıkmıyor dediler konuda nasıl mail atacağın yazıyor 1300tlye geliyor
iyzico 500tl cashback varalıp satmaya gider mi ? karar veremedim niyeyse klavye çirkin 140$ asla etmez gibime geliyor
parolapara 400tl cashbark ile de bunu alırsın miss![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
![]()
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
temu dan değil epomakerin kendi sitesi TR de bu seviye klavyeler 3k+hocam klavyede trden olursa iyi olur alacak arkadaş temudan almayı ister mi bilmiyorum
vxe r1 veya a9 mouse,redragon k617 klavye, kulaklık için ben bir şey öneremeyeceğim.max 3k olacak şekilde bir öneri bekliyorum