Neler Yeni

3'lü Prizimden Duman Çıktı

Eeprom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emre
Erkek ucun prize bağlı olmadığından emin olduğun durumda el becerin varsa üçlünün içini açabilirsin içinde kahverengi, mavi ve sarı yeşil kablo göreceksin. Etrafında yanık varsa o kısmı kesip uç açıp temiz kısmı vidalayabilirsin(eğer vidalamalı olan modelse).

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Çetin
Bunları konuşmaya gerek yok evde kacak akim rölesi varmı?
Hocam onun ne demek olduğunu bilmiyorum ama muhtemelen yoktur çünkü oturduğumuz ev eski sadece prizleri 2 yıl önce değiştirmiştik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya söyleee noluur
Sen direkt kendini camdan aşağı at en az 5.kattan bak sana kesin çözüm

Erkek ucun prize bağlı olmadığından emin olduğun durumda el becerin varsa üçlünün içini açabilirsin içinde kahverengi, mavi ve sarı yeşil kablo göreceksin. Etrafında yanık varsa o kısmı kesip uç açıp temiz kısmı vidalayabilirsin(eğer vidalamalı olan modelse).
Anladım sağ ol

Basrii

80+ Bronze
Hocam onun ne demek olduğunu bilmiyorum ama muhtemelen yoktur çünkü oturduğumuz ev eski sadece prizleri 2 yıl önce değiştirmiştik

Sen direkt kendini camdan aşağı at en az 5.kattan bak sana kesin çözüm

Anladım sağ ol
Kaçak akım rölesi her evde eski yeni fark etmeksizin olması gerek sigorta kutusunda fazlar dağıtıcı sigortaları girmeden ilk kaçak akıma girer. Matkapla delik açarken kabloya denk geldiğinde, prize iletken bir cisim soktuğunda, yada prize bir su değdiğinde ve daha nice nice sebepler yüzünden kacak akim rölesi koruma amaçlı hanenin enerjisini keser. Buda olası yangın, can ve mal kaybının önüne geçer ve hiçbir problem yaşatmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,823
Üyeler
159,840
Son üye
ercanocel
Top Bottom