İyi fiyat belki alirimişine yarayanlara iyi fiyat zamanla herkesin işine yarayabilecek bir ürün
3M Temflex İzole Elektrik Bandı 18mm 1300e Beyaz : Amazon.com.tr: Yapı Market
3M Temflex İzole Elektrik Bandı 18mm 1300e Beyaz : Amazon.com.tr: Yapı Marketwww.amazon.com.tr
Abi valla bir şey diyeyim mi gerçekten aklıma son gelecek şey ama her seferinde "AAAA bu bana lazım olur alayım" diyorum o yüzden mükemmel işime yarıyorLa konu dışı olacak da, elbet birinin işine yarar falan ama bu tür insanın aklına son gelecek ürünleri kasıtlı olarak mı arıyorsunuz yoksa karşınıza çıktı diye mi atıyorsunuz.![]()
Hocam bana göre sosyal medyada vakit öldürmek yerine böyle fırsatları takip etmek güzel fikirgece gündüz amazonda takılıyorum baya zevkli geliyor
bence de öyle sosyal medya çok kullanmıyorum zaten amazon n11 gittigidiyor hepsiburada çiçeksepeti aliexpress buralardayımHocam bana göre sosyal medyada vakit öldürmek yerine böyle fırsatları takip etmek güzel fikir
Takibe aldım devam, üşendiğim ve almadığım şeyler denk getiriyorsun bayağı yararlı oluyorya nolucak 5tl al gitsinnnn
karşıma çıkıyor hocam çıkanı atıyorum hayırlı olsunTakibe aldım devam, üşendiğim ve almadığım şeyler denk getiriyorsun bayağı yararlı oluyor