emirfurkan1907
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
beyler bulamadım hiçbir yerde ne önerirsiniz
Normal uzatma kablosu al ona akım korumalı prizi bağla
bütçebeyler bulamadım hiçbir yerde ne önerirsiniz
100 tlbütçe
100 TL
merak etme akım korumalı prizin olayı kabloda değil çoklayıcı kısımda 3 lü 5li olan yerin içindeki olay knk o dediği gibi sadece o çoklama yerini al bi tane elektrikçiye git 3 -5 artık kaç m istersen kablo al "kaliteli" bağla gönül rahatlığıyla kullanöyle etkisi kalmaz bence
aga kabloda olmasa uzunda yaparlardımerak etme akım korumalı prizin olayı kabloda değil çoklayıcı kısımda 3 lü 5li olan yerin içindeki olay knk o dediği gibi sadece o çoklama yerini al bi tane elektrikçiye git 3 -5 artık kaç m istersen kablo al "kaliteli" bağla gönül rahatlığıyla kullan
kardeşim iyice araştır yani yanlış anlama burda elektronikten anlayan az adam vardır git bi tane elektrikçiye veya tanıdığın varsa abi böyle böyle priz alıcam kabloyu bu şekil yapsam olurmu de kesin çözüm ben sana aklımdaki fikri söyledim sadeceaga kabloda olmasa uzunda yaparlardı![]()
Yolum düşerse sorucamkardeşim iyice araştır yani yanlış anlama burda elektronikten anlayan az adam vardır git bi tane elektrikçiye veya tanıdığın varsa abi böyle böyle priz alıcam kabloyu bu şekil yapsam olurmu de kesin çözüm ben sana aklımdaki fikri söyledim sadece![]()