Excator23cm
80+ Gold
Bu dalgalanmalar öncesi ve sonrasında yapıp oradaki farkı gördün mü hiç bu dalgalanma ne kadara mal oluyor?
Mantıken öyle hocam ama uzun vadede bir rig kurarsanız kart bakımları arızalar vs de işin içine girecektir.Doların yükselmesinide hesaba katarsak , parayı dolara yatırmaktan daha karlı bi iş
Net olarak +- dalgalanmaları ortalaması pozitif yönde ise artırır kazancı negatif yönde ise azaltır matematiksel olarak tabi ani çok düşüşlerden bahsediyorsanız bu 2 yıl önce olan miningin patlamasına sebep olabilir ya da ani kazım zorluğunun artması tabi tersi de olup bu iş çok kâr getirebilir 200$ olan ETH sonrasında 1200$ olması gibi...Bu dalgalanmalar öncesi ve sonrasında yapıp oradaki farkı gördün mü hiç bu dalgalanma ne kadara mal oluyor?
Bence güzel yatırım, millet ev alıp yatırım yapmaya çalışıyor aylık 1.200 tl için , kiracıyla uğraş emlakcıyla ugras evin sıkıntılarıyla uğraş. Miningde en azından 1 yıl sıkıntısız gider diye düşünüyorum , bozulsa bile kalan kartlarla devam edilir.Mantıken öyle hocam ama uzun vadede bir rig kurarsanız kart bakımları arızalar vs de işin içine girecektir.
Buna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.Elektrik tüketimi(Aylık) : 817,15₺Alıntıyı görüntüle
Getirisine bakalım :
Alıntıyı görüntüle
Ortalama 49$(Günlük)=366,29₺ aylık da 10.998₺ eder.
Elektriği çıkaralım 10,998-366=10,622
AYLIK NET KÂR : 10,622
Bahsettiğim şey mesela bir arkadaşım 3070 ile ortalama 60 mhz ile kazıyordu bu da yaklaşık günde 6 dolardı o zaman ama gün gün 1.5 dolara kadar düştü.Net olarak +- dalgalanmaları ortalaması pozitif yönde ise artırır kazancı negatif yönde ise azaltır matematiksel olarak tabi ani çok düşüşlerden bahsediyorsanız bu 2 yıl önce olan miningin patlamasına sebep olabilir ya da ani kazım zorluğunun artması tabi tersi de olup bu iş çok kâr getirebilir 200$ olan ETH sonrasında 1200$ olması gibi...
haklısın 1 ekran kartı yerine 3 ekran kartı alabilirsek %100 zam gelebilirBuna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.
Büyük kurulan fabrikalarda direk kartları ayda bir temizleme sıvısının içine atıyorlar kartları bi güzel temizleyip macunları yeniliyorlar zaten kartların 3 tür sebepten bozulması söz konusuBence güzel yatırım, millet ev alıp yatırım yapmaya çalışıyor aylık 1.200 TL için , kiracıyla uğraş emlakcıyla ugras evin sıkıntılarıyla uğraş. Miningde en azından 1 yıl sıkıntısız gider diye düşünüyorum , bozulsa bile kalan kartlarla devam edilir.
Hocam bu son testten bitcoin vdeosunu yenileme zamanı geldi diye düşünyorumMerak eden arkadaşlar için Mining sistemimin son durumu ve aşağıda kazim performansı
Hız aşırtma + Undervoltage uygulanarak alınan sonuçlardır
Aşağıdaki bu kartlar ile saatlik tüketim 1600Watt.
Kartlar;
RTX 3090 Founders Edition
RTX 3080 Founders Edition
RTX 3080 TUF
RTX 3080 GAMING X TRIO
RTX 3070 Founders Edition
RTX 3060 Ti Founder Edition
RX 6900 XT Referans
RX 6800 XT XFX
RX 6800 Referans
Alıntıyı görüntüle
Hocam toplam harcamayı düşündükten sonra bana normal geldiBuna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.
Bu işin ev almaktan farkı yok evi de sırtında taşımıyorsun Blockchain sistemi anonim kişilerce bloklar ard arda koyularak devam etmeli buna kimse engel olamaz zaten kripto paraların temelinde yatan şey "kimseye bağlı olmayan borsa" bu borsanın devamlılığını sağlayan şey de mining sektörü ve bu sektörde sistemdeki block problemlerini çözerek kullanıcılara ödül veriliyor devlet hiçbir şekilde bir şey yapamaz bunaBuna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.
Emeksiz?Buna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.
İroni.Emeksiz?
Arkadaşlar bu olayı tipik bir saadet zinciri-ponzi sistemi sanıyor o yüzden öyleEmeksiz?