@baltazarMerak eden arkadaşlar için Mining sistemimin son durumu ve aşağıda kazim performansı
Hız aşırtma + Undervoltage uygulanarak alınan sonuçlardır
Aşağıdaki bu kartlar ile saatlik tüketim 1600Watt.
Kartlar;
RTX 3090 Founders Edition
RTX 3080 Founders Edition
RTX 3080 TUF
RTX 3080 GAMING X TRIO
RTX 3070 Founders Edition
RTX 3060 Ti Founder Edition
RX 6900 XT Referans
RX 6800 XT XFX
RX 6800 Referans
Alıntıyı görüntüle
580 ile olur gibi. 10 ayda parası rahat çıkıyor kartınAcaba bi 2. el 580 8gb yada 570 8gb alıp mining mi yapsam değer mi ?
2.El kartların çoğu mining çıkması olmasa oyuncu kartı olsa değer mis gibi olur da güvenmek zor satan demiyorki mining cihazıdır diyeAcaba bi 2. el 580 8gb yada 570 8gb alıp mining mi yapsam değer mi ?
Bu arkadaş sorunlu yada 8 yaşında.Buna devletin el atması lazım. Ben devleti yönetsem %100 zam yapardım. Sonuçta emeksiz yemek olmaz.
Bu kartlar 1500 civarına 0ı bulunuyordu şimdi 2.eli bulabilen bulsun cidden fiyatlar çok saçma bu aralar.580 ile olur gibi. 10 ayda parası rahat çıkıyor kartın
Mining olması sorun olmaz bence zaten mining yapmayı düşünüyorum onunla.2.El kartların çoğu mining çıkması olmasa oyuncu kartı olsa değer mis gibi olur da güvenmek zor satan demiyorki mining cihazıdır diye
Elektrik tüketimi peki ? Bi de etherium değer kaybediyo deniyordu.580 ile olur gibi. 10 ayda parası rahat çıkıyor kartın
İroni yazdım. Görmüyor musun?Bu arkadaş sorunlu yada 8 yaşında.
Öyle olmuyor o iş mining yapılan kart zamanla yüzde 40a kadar mh kaybı yaşatıp elektrik zararını karşılamayacak hale geliyor 50MH aldığın 5700 XT kart olsa neyse azalsa da çıkarır kârını ama normalde 30 MH veren 570-580 kartlar 20lere kadar düşerse kesinlikle alınmaz.Mining olması sorun olmaz bence zaten mining yapmayı düşünüyorum onunla.
Forumda yüzlerce çomar varken yazdığının nasıl ironi olduğunu anlamamı bekliyorsun?İroni yazdım. Görmüyor musun?
Bunun ironi olduğunu anlamak çok zor değil.Forumda yüzlerce çomar varken yazdığının nasıl ironi olduğunu anlamamı bekliyorsun?
İroni yazdığını görmeden direkt cevapla yapıp yazdım.
Bence zor dediğini der bu ülkedeki insanların yüzde 60ı o potansiyel var gibiBunun ironi olduğunu anlamak çok zor değil.