Neler Yeni

4-5 arası 2 el telefon önerileri

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berat
elimde realme 8 var telefon orjinal fakat ekran çakma ve satmak istiyorum ondan gelen para ilede telefon alacağım öncelikle telefonun 2 el fiyatı 5-6k ben satabilirmiyim ? ve satsam kaca satabilirim ? ve 2 el telefon önerileriniz varsa 4-5k arası sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
ömer
Elindeki telefonu satmak isteden en baba 4 k ya satarsın değmez

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Söyledim zaten
Bu cihazı satıp 5k ya alacağın telefon şuankinden daha kötü olacak emin ol
iOS farketmez
hocam zaten ekran bozuk cıkıyor habire telefoncuya gittim 3 kere ekran değiştirdim telefoncu en son depolamaya baktı bi 1gb kullanabilir kaldı diyor telefondada video haric pubg lol clash ve pes var bunlar max 30gb yani kilit ekranını acamıyorum anliyacağınız sizce sorun depolama yüzündenmi telefonu sıfırlasam sorun cözülürmü

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,774
İsim
uwu
Se 2. Nesil denk getirmeye çalış yada ip8 illa büyük ekransa 7 plus ama 32gb ile hayatta kalma serüveni yaşamak istemezsin

Lottino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Se 2. Nesil denk getirmeye çalış yada ip8 illa büyük ekransa 7 plus ama 32gb ile hayatta kalma serüveni yaşamak istemezsin
hocam zaten ekran bozuk cıkıyor habire telefoncuya gittim 3 kere ekran değiştirdim telefoncu en son depolamaya baktı bi 1gb kullanabilir kaldı diyor telefondada video haric pubg lol clash ve pes var bunlar max 30gb yani kilit ekranını acamıyorum anliyacağınız sizce sorun depolama yüzündenmi telefonu sıfırlasam sorun cözülürmü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söyledim zaten
Bu cihazı satıp 5k ya alacağın telefon şuankinden daha kötü olacak emin ol
iOS farketmez
ozaman ekranı yaptırayımmı sizce tekrardan cünkü ekransız telefonumda yok şuanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,566
Üyeler
170,383
Son üye
Hakan2020
Top Bottom