bu nası cevap kanka farkındayım zaten s24 ultra mı s25plus mı diye sordum samsungcu arkadasa
Ara da samsung kelimesi bile geçmiyordostlar en son amiral gemisi telefon kullandığımda galaxy s7 kullanıyordum 4 senedir de redmi note 9 kullanıyorum yani çağ atlayacağım anlayacağınız. şuan piyasada 65 75k arası 15prolar var 2. el veya yenilenmiş şekilde satılan ama 16nın daha güncel oluşu ve fiyati cazip geldi ayrıca sıfır alacağım alırsam ,16 alıp ileride 17 veya 18in pro modellerine geçmek mi yoksa 15pro/16 arasındaki fark çok önemli mi sonuçta upgrade etmeyi düşünüyorum yeni nesil iphonelar çıkınca
S25 Plusson mesajı diyom haci abi sen baslıktan bahsediyormuşsun mentlemedigin için anlamadım
Ben hâlâ J4+ kullanıyorum, Google'a zor giriyor. S6 Edge ideal benim içineyw kral iphone diye geldik bende s25plusa sıcak bakıyom ergonomi ve islemciden dolayi amd ve androidden kacıs yok
SGH D600 varabi gecmisten gelmiyon deme
15 pro al 60hz çekilmiyor cidden Android almal istersen eğer s25 serisine bakmanı tavsiye ederimdostlar en son amiral gemisi telefon kullandığımda galaxy s7 kullanıyordum 4 senedir de redmi note 9 kullanıyorum yani çağ atlayacağım anlayacağınız. şuan piyasada 65 75k arası 15prolar var 2. el veya yenilenmiş şekilde satılan ama 16nın daha güncel oluşu ve fiyati cazip geldi ayrıca sıfır alacağım alırsam ,16 alıp ileride 17 veya 18in pro modellerine geçmek mi yoksa 15pro/16 arasındaki fark çok önemli mi sonuçta upgrade etmeyi düşünüyorum yeni nesil iphonelar çıkınca