2.EL IPHONE 15 PRO MU SIFIR İPHONE 16 MI (bütçe65k)

samsung'un sadece s wallet ve yapay zeka olayı bana güzel geliyor apple'da intelligence ve apple wallet var ama maalesef ülkemizde hukuki olaylardan dolayı kullanılmyor:)

O paraya 1. El S24 Ultra alıyorsun zaten

bu nası cevap kanka farkındayım zaten s24 ultra mı s25plus mı diye sordum samsungcu arkadasa

dostlar en son amiral gemisi telefon kullandığımda galaxy s7 kullanıyordum 4 senedir de redmi note 9 kullanıyorum yani çağ atlayacağım anlayacağınız. şuan piyasada 65 75k arası 15prolar var 2. el veya yenilenmiş şekilde satılan ama 16nın daha güncel oluşu ve fiyati cazip geldi ayrıca sıfır alacağım alırsam ,16 alıp ileride 17 veya 18in pro modellerine geçmek mi yoksa 15pro/16 arasındaki fark çok önemli mi sonuçta upgrade etmeyi düşünüyorum yeni nesil iphonelar çıkınca
Ara da samsung kelimesi bile geçmiyor

eyw kral iphone diye geldik bende s25plusa sıcak bakıyom ergonomi ve islemciden dolayi amd ve androidden kacıs yok
Ben hâlâ J4+ kullanıyorum, Google'a zor giriyor. S6 Edge ideal benim için

dostlar en son amiral gemisi telefon kullandığımda galaxy s7 kullanıyordum 4 senedir de redmi note 9 kullanıyorum yani çağ atlayacağım anlayacağınız. şuan piyasada 65 75k arası 15prolar var 2. el veya yenilenmiş şekilde satılan ama 16nın daha güncel oluşu ve fiyati cazip geldi ayrıca sıfır alacağım alırsam ,16 alıp ileride 17 veya 18in pro modellerine geçmek mi yoksa 15pro/16 arasındaki fark çok önemli mi sonuçta upgrade etmeyi düşünüyorum yeni nesil iphonelar çıkınca
15 pro al 60hz çekilmiyor cidden Android almal istersen eğer s25 serisine bakmanı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,353
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri