kehribarbaba08
80+
Yeni katılımcıyım baba sorun mu varaynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha 4 yorumun var boş yapma
Yeni katılımcıyım baba sorun mu varaynen
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha 4 yorumun var boş yapma
al sonra gelıp yaz forumaHaklsıın 2 tane alsam ucuz diye yan monitör yaparım birini dostum. Teşekkür ederim tavsiyen için.
Valla kardeşim pişman olursun diyorsunda hep iyi yorumları var fiyatıda bütçe dostu olunca arada kaldım. Sen neden alınmaz diyorsun anlayamadım.al sonra gelıp yaz foruma
harbiden bide 3kişi körü diyoruz 1 kişi bilmeden sallıyo ona inanıyorbosver dostum cıdden sorun olunca gelıp foruma konu acacak
La gardeş sen mi ürettin biliyon la kaliteli ekran üretiyor o marka.moruk panel kalitesiz hz olsa nolacak
panelı kotu ghostıng problemleri varValla kardeşim pişman olursun diyorsunda hep iyi yorumları var fiyatıda bütçe dostu olunca arada kaldım. Sen neden alınmaz diyorsun anlayamadım.
Fiyatı ucuz olunca ona aldandın sanırım bilmiyorumharbiden bide 3kişi körü diyoruz 1 kişi bilmeden sallıyo ona inanıyor
Çünkğü VA panel o 0.5ms gtg süresi yani büyük ihtimal 3-4 ms lik monitörValla kardeşim pişman olursun diyorsunda hep iyi yorumları var fiyatıda bütçe dostu olunca arada kaldım. Sen neden alınmaz diyorsun anlayamadım.
Kaliteli olduğunu kanıtla kardeşşLa gardeş sen mi ürettin biliyon la kaliteli ekran üretiyor o marka.
Ya gardeş kaç kere gullandında yazıyon la adamlar o kadar üretmiş satmasın mı yazıktır la baba adamların ekmeğine yağ sürüyon bilip bilmedenpanelı kotu ghostıng problemleri var
Ver gardeş numaranı kanıtlayayımKaliteli olduğunu kanıtla kardeşş
Çünkğü VA panel o 0.5ms gtg süresi yani büyük ihtimal 3-4 ms lik monitör ghosting sorunu var hdr10 desteğide yok ne buldun bu mobitördeFiyatı ucuz olunca ona aldandın sanırım bilmiyorum
ya dostum ıncelemeleri var bılmıyosan susYa gardeş kaç kere gullandında yazıyon la adamlar o kadar üretmiş satmasın mı yazıktır la baba adamların ekmeğine yağ sürüyon bilip bilmeden