Neler Yeni

3-4 Bin TL Civarında Monitör Önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Kavisli aramayın hocam eğer fps oyunlar falan da oynuyorsanız. İtopyadan alacaksanız da mağazalardan almanız lazım.
Hocam itopyada sepette indirim var normalde fiyatı 6500 tl. Bunu mağazadan alırsam indirimli mi alırım orjinal fiyatından mı?

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam itopyada sepette indirim var normalde fiyatı 6500 tl. Bunu mağazadan alırsam indirimli mi alırım orjinal fiyatından mı?
Sepette Daha uygun duruyo 4.599T yani mağzada bunun altına bı Fiyatta Bulabilecegini sanmıyorum
(Ama Yinede İncelemelerini bı izle ve forumlarda biraz araştır istersen sıradan bir günde bu kadar indirimdeyse muhtemelen satmıyordur diye düşünüyorum tabi başka sebeplerden dolayıda olabilir ama indirim sıradan bir gün için biraz fazla gibi geldi bana)

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
Sepette Daha uygun duruyo 4.599T yani mağzada bunun altına bı Fiyatta Bulabilecegini sanmıyorum
(Ama Yinede İncelemelerini bı izle ve forumlarda biraz araştır istersen sıradan bir günde bu kadar indirimdeyse muhtemelen satmıyordur diye düşünüyorum tabi başka sebeplerden dolayıda olabilir ama indirim sıradan bir gün için biraz fazla gibi geldi bana)
Yani sorduğum şu kral, mağazaya gittiğimde 4599 tl ye alabilir miyim yoksa o sepette 4599 tl yazısı internetten almaya özel mi?

crabman

80+

Ahmet ER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
ahmet er
merhabalar asus vg249ql3a modelini tercih edebilirsin fast ıps ekran 180 hz 1 ms pivot özellikli bir ürün değerlendirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Barkın
merhabalar asus vg249ql3a modelini tercih edebilirsin fast ıps ekran 180 hz 1 ms pivot özellikli bir ürün değerlendirebilirsin
Hocam hem fiyatı tuzlu (5500) hemde asus düşünmüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala monitör bulamamaktayım. Hangi monitörü beğensem onun böyle arızası var şunun böyle sorunları var bir türlü alamıyorum.

Top Bottom