Neler Yeni

Çözüldü✓ 4-5K Monitör Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir aslan
Bütçe
4000
Arkadaşlar monitor lazım oyun için kullanıcam. Neredeyse hiç bilgim yok nelere dikkat etmem gerekiyor filan bütçemden 1 bin lira fazla verebilirim.
Oyun için kullanıcam 2K monitor nasıl olur pek fikrim yok gerekli mi gereksiz mi? hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Berat
Arkadaşlar monitor lazım oyun için kullanıcam. Neredeyse hiç bilgim yok nelere dikkat etmem gerekiyor filan bütçemden 1 bin lira fazla verebilirim.
Oyun için kullanıcam 2K monitor nasıl olur pek fikrim yok gerekli mi gereksiz mi? hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum
2k için sistemin yeterli mi?

ben bu monitörü kullanıyorum gayet memnunum

ips panel tercih etmeye çalış piyasada bazı mimlenmiş modeller var onlardan uzak dur modelini ismini internete yazarak forumlardan araştırabilirsin geri kalan boyut, hz, ms gibi özellikleri isteğin ve butcen dahilinde secebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2k için sistemin yeterli mi?

ben bu monitörü kullanıyorum gayet memnunum

ips panel tercih etmeye çalış piyasada bazı mimlenmiş modeller var onlardan uzak dur modelini ismini internete yazarak forumlardan araştırabilirsin geri kalan boyut, hz, ms gibi özellikleri isteğin ve butcen dahilinde secebilirsin
Olabilir hocam teşekkürler öneri için
2k için sistem yeter muhtemelen ama gerek yok bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,410
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom