Neler Yeni

🔥4-5k TL'ye kablosuz kulaklık önerisi🔥

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bütçe
4500
sizce logi g pro x kablosuz kulaklığı nasıl?
Mesaj otomatik birleştirildi:

laptopum var bazen masada bazen salonda veya yatakta kullanıyorum ve kablolardan bıktım. Öncelikle kablosuz kulaklık alacağım ondan sonra kablosuz mouse alırım

fruko.gzz

80+ Silver

laptopum var bazen masada bazen salonda veya yatakta kullanıyorum ve kablolardan bıktım. Öncelikle kablosuz kulaklık alacağım ondan sonra kablosuz mouse alırım
logitech şuan 8.5k

barracuda X öneririm kendimde kullanıyorum

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fruko.gzz

80+ Silver
hadi ya geçen baktığımda 4-5k tlydi
acaba kablolu modeline mi baktım 🤔

kablolusu 5500 tl 😔

vatanda 4.599tl
Barracuda x alın hocam üstünede mouse alın ikisini bir arada

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
şuanki kulaklığım gamepower mihawk alalı 2-3 sene oldu galiba normal kullanıyordum sonra pedlerindeki suni deri kaplaması soyulmaya başladı, bir yerden soyulunca devamı hızlıca geldi ve baya kötü gözüküyor
yeni ped alıp takmayı düşünmüştüm ama satılmyor

fruko.gzz

80+ Silver
şuanki kulaklığım gamepower mihawk alalı 2-3 sene oldu galiba normal kullanıyordum sonra pedlerindeki suni deri kaplaması soyulmaya başladı ve bir yerden soyulunca devamı hızlıca geldi ve baya kötü gözüküyor
yeni ped alıp takmayı düşünmüştüm ama satılmyor
Hocam 1 yıldır kullanıyorum barracuda x'i pedleri kumaş çok kaliteli bir pedi var bana bir kere terleme yaptığını hatırlamıyorum üstelik kumaş olmasına rağmen sesi tutabiliyor ama ses fulleyince elbette dışarı gidiyor azda olsa. Özellikle kulaklığın şarjı çok mükemmel gerçekten 50 saat gidiyor şarjı. Ben video vs izliyorum arada fps oyunu oynuyorum haftada 1 kere 30 dakika takıyorum şarja

heraishere

80+ Bronze
4700 TL'ye hs80 varken razerın doğru düzgün destek sunmadığı barracuda x'i almak mantıksız olur hocam.

heraishere

80+ Bronze

fruko.gzz

80+ Silver
4700 TL'ye hs80 varken razerın doğru düzgün destek sunmadığı barracuda x'i almak mantıksız olur hocam.
hs80nin şarjı çabuk bitiyor mikrofonu takıp çıkarılabilir arkadaş laptopta yatağında kullanacağı için rahatsız edecektir

Evet ekstra eq ayarı yapmak için ücret ödüyorsunuz. Sesi fulleyince dip ses sorunu oluyor vs...
Kendim kullandığım için söylüyorum eq ayarı yapıyorum gayet yeterli. Ses fulleyincede dip ses sorunu olmuyor.

1726123663661.png

Bakın bu barracuda x'in 2021 modeli ve aralarındaki farka bakın 2022 modeli 2021den kat ve kat kat çok daha iyi siz düşünün.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,815
İsim
Emir
bunda takipte kal.Razer barracuda x kullandım.Fiyatını hak etmiyor.Pedleri kalitesiz.Ses kalitesi ortalama.

Top Bottom