afiyet olsunMoney hesaba yükle öde seçeneği ile oldu hocam teşekkürler
afiyet olsunMoney hesaba yükle öde seçeneği ile oldu hocam teşekkürler
Siparişi Komagene kafasına göre vermiyor bilginiz olsun 2 tane gönderirim kabul etmez ise iptal etsin demiş bilginiz olsunMoney hesaba yükle öde seçeneği ile oldu hocam teşekkürler
komagene demiş zaten baştaHangi restoran?
Düzenlemiş mesajı.komagene demiş zaten başta
bim a101 felan değilde şokunki mükemmelA101 den 1 kilo çiğ köfte(47lira) + 1.5 Litre birşah ayran(23lira)= 70 lira olacak şekilde çok daha mantıklı bence ,ben öyle yapıyorum.
geç oldu biraz ama vereyim göbek marul, süt mısır, domates, mor lahana ve salatalık turşusu ile burger sos ve çok acı soslezzetli garnitür kombinasyonu verebilecek var mı ağzımız tatlansın
Sipariş verdim kurye beni aradı abi satıcı 2 tane veririm başka vermem istemiyorsa iptal etsin dedialdım teşekkür ederim
geç oldu biraz ama vereyim göbek marul, süt mısır, domates, mor lahana ve salatalık turşusu ile burger sos ve çok acı sos
Aynısı benim de başıma geldi iptal edildiğini sms alarak öğrendim rezillikSipariş verdim kurye beni aradı abi satıcı 2 tane veririm başka vermem istemiyorsa iptal etsin dedişaka gibi sipariş 4 tane dürüm, bende iptal ettim müşteri hizmetleri de hiç yardımcı olması sağolsunlar para da bir kaç güne gelecek ne güzel sistem dimi