ödeme kısmında kupon kullanacaksın.1 adet Mega Doy Menü ekledim sepete 235 TL'ye. Ekstra bir şeyler ekleyerek 275 TL yaptım. Böyle söylersem 4 dürüm 4 ayran mı gelecek?
Alıntıyı görüntüle
Kullandım 175 TL oldu. Sepet böyle doğru dimi? Mega Doy Menü ekleyerek tutarı 275 yaptım ve kupon kullandım.ödeme kısmında kupon kullanacaksın.
Doğrudur. Dilersen kampanyalı haliyle 2 adet eklyerek 4 dürüm 4ayranı 175 e alabilirsiniz.Kullandım 175 TL oldu. Sepet böyle doğru dimi? Mega Doy Menü ekleyerek tutarı 275 yaptım ve kupon kullandım.
Bundan 1 adet ekleyip tutarı 275 tl yaptım ve kuponla 175 TL oldu. Bu şekilde 1+1 kampanyasına dahil olamıyor muyum? 2 adet eklersem 470 TL oluyor sepet çünkü.Doğrudur. Dilersen kampanyalı haliyle 2 adet eklyerek 4 dürüm 4ayranı 175 e alabilirsiniz.
Ben 2 yedim 2 kaldı yaBizim bi arkadaş var bunu alıp tek başına yiyo manyak herif
Kampanya arada sırada oluyobeyler bu tek kullanımlıkmı? hergün alabiliyoruz mu?
Hocam böyle var bizdeBundan 1 adet ekleyip tutarı 275 tl yaptım ve kuponla 175 TL oldu. Bu şekilde 1+1 kampanyasına dahil olamıyor muyum? 2 adet eklersem 470 TL oluyor sepet çünkü.
Alıntıyı görüntüle
Zorunlu içeçek seçtiriyo 2 ayran 20tl 145 tl civarı oluyo 2 tane ekleyince 290 sizdede öylemiBen 2 yedim 2 kaldı ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kampanya arada sırada oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam böyle var bizde