Neler Yeni

🔥İndirim 4 ADET (S) BOY TAVUK DÖNER DÜRÜM 225tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
chickinsout
artık tavuk döner gördükce kusma hissi geliyor. En son yediğim günün sabahında serumla uyuklamıştım.

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Mevzu öldürme değil süründürme güzel kardeşim. Zehirli ishal denilen hastalık maalesef şu an çok yaygın. Doktorlar 3 tavuktan ikisinde rastlandığını şu aralar uzak durun diyor. Tercih sizin.

Zehirli ishal, enfekte olmuş gıda veya su tüketimi sonucunda bağırsaktaki zararlı mikroorganizmaların çoğalmasıyla meydana gelir. Enfeksiyonlar, genellikle bakteriyel (örneğin, Salmonella, E. coli) veya viral (örneğin, norovirüs, rotavirüs) kaynaklıdır.
Bende diyorum niye motor bozuk 1 haftadır neyseki benim işkembe daha zehirli tavuktan çok bişi yapmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

45 liraya yarım ekmek yiyorum ben siz nası zehirleniyorsunuz arkadaş nerden yiyonuz

DarwinBEY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Berkan
Bildiğim kadarıytla bunlar dondurulmuş oluyor. Tırcı bir ağabeyim bunların sürekli donmuş ürünlerini götürdüklerini söylüyordu(firmayı karıştırmıyorsam).

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Cem
my chiken diye bi yerden 100gr tavuklu burger x3 ,3 tane sos 1lt kolayı 365e aldım normal fiyatı 530 tl idi migros 175tl indirim vermiş.Yedim ama tad öyle aman aman degil en güzel evde yapmak bunlar yüzünden dısardan yemeyi bırakacagım ...Dönercinin biride tavuk döneri kaldırmış kampanya var diye ille onun menü combolarından birini aldıracaktı ...

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Ömür AYCIL
kg 180 tl den yarim kg tavugun en guzel yeri olan kemiksiz izgara tava alip evde julyen kesip sosa batirin tavada kizartin lavas tursu domates en baba 120-130 tl ye en guzel en saglikli ve 500 gram saf tavuk etli durumunuz olur en az 5 tane durum cikar

kyloitch

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,109
İsim
Cücümbiş
Ya da bir çılgınlık yapıp 225 Türk Lirası ile içeriğinde 80 gram tavuk eti olan 4 adet dürüme para vermek yerine 2 buçuk kilo bütün tavuk alabilir ve evde kendiniz bol bol tavuğa doyabilirsiniz Allah'ın ergenleri adamın açtığı gönderiye bak

Top Bottom