Neler Yeni

4 ay kaldı ne yapabilirim

fege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Gülcan
Öncelikle bir aptl gibi dershaneye yazıldım yazın ve en başta mutlu hissediyordum .Çünkü ders çalışan bir insan değildim 12.sınıfa kadar. Bana program hazırladılar fakat programı günde bitirebilmek zordu sanki mezunmuşum gibi konulara hakimmişim gibi görmediğim konuları programa koyuyorlardı. Ayrıca bazı dersler ve yani fizik geometri gibi ana dersleri çok yüzeysel geçiyorlardı kullandığımız fasiküllerde her bilgi yoktu. Dediğim gibi mezun öğrenciyi sınava hazırlar gibi bizi sınava hazırlıyorlardı .Ben laf edemedim derslerden kendimi de aldıramadım çünkü babam yine yanlış yaparım diye korktuğu için her hatamda laf ediyordu. Ben diyemedim öyle kaldı programı yetiştiremedim bıraktım rehberliği bir süre sonra dersleri de bırakasım geldi seneye af edersiniz bok gibi başladım ayrıca yazılılar oydu buydu derken asıl sınav YKS ye odaklanamıyordum hala da öyle çünkü hala gerideyim normale göre .Neyse sonra babama açıldım beni aldırdı dershanedeki bazı derslerden. Oranın idarecisiyle ve müdürüyle çok uğraştım beni derslerden aldırmamak için her şeyi yaptılar. Şuan sadece geometri (matematik hocasına aldırdılar) TYT AYT matematik ve AYT fiziğe gidiyorum fakat TYT dışında AYT de çok ilerideler ben geri kalınca bana laf ediyorlar daha TYT halledememişim 54 nette kaldım .Fizikten de özel derse gidiyorum. Şimdi de dershanede fizik dersinden çıktım diye adamlar ***** gibi bir sürü fizikçi getirdi müdür bize hakkı yokken zorunlusunuz girmeye diyor .Ben artık bıktım boğuşmaktan ve her şeyi bırakıp kendim çalışmak istiyorum .Bana yardım eder misiniz dershanede özel dersten ayrılıp okuldan da yapabilirsem heyet raporu alıp üstüne koçluk alıp 4 ayda 20-50 k arası yapacak derecede çalışsam mantıksız mı olur. Heyet raporunu halledemezsem sıkıntı değil ama eşek gibi çalışmak ve şu bireysel derslerden ayrılmak istiyorum.

novain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Sam
Dostum gecenin bu vakti yazdığına göre epey streslisin. Konuya vakıf değilim ancak sadece yalnız hissetme istediğim için yazıyorum. Gecenin bir vakti böyle hissetmek nedir iyi bilirim.

Ne istiyorsan onu net bir şekilde söyle ve geri adım atma. Günün sonunda istediğin gibi yapmadığın için pişman olacaksın, sonuç iyi de olsa kötü de olsa, içinde hep ukte kalacak.

Her şeyden önce; ailene karşı mahçup hissetmen normal ama şu dershanecilere karşı mahçup hissetme ve manipülasyonlarına aldırma.

Evde çalışmak istiyorsan evde çalış. Zaten o kadar İnternet imkanı varken dershane işi fazla zahmetli ve pahalı. Bu noktada öz disiplinin her şeyin olacak. Öz disiplini olmayan insanı dershane de toparlayamaz zaten.

Söylediklerim kariyer tavsiyesi değil, sen yine de bir bilene danış. Sadece yalnız olmadığını bil. Senin gibi hisseden milyonlar oldu. Allah yardımcın olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,571
Üyeler
167,161
Son üye
zacar24
Top Bottom