furkangorur
80+ Silver
Dahası
4 ay önce konsolumu satmıştım. Satmadan önce 500 tl lik assassins creed odysses paket ve içerik almıştım. Dün öylesine iade talebi oluşturayım dedim 4 ay geçmiş iade etmezler diye düşündüm. Az önce mail geldi aldığım tüm içerikler iade edilmiş ve 5 iş günü içinde hesabıma yatacak. Bilginiz olsun. Oyunu da yaklaşık 10 saat oynamıştım.
Bir forumda İngilizce Ticket atın demişti ben Türkçe yazdım. İade sebebi olarak yeğenimin satın aldığını söyledim.
Bana gelen mail "
Siparişleriniz iade edildi. Hesabınıza yatırıldığını ve finans kurumunuzun sürecine bağlı olarak 5 iş günü içinde finans kurumunuza gönderildiğini görmeniz gerekir. Geri ödemenizin durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz.
Tekrar teşekkür ederiz,
Dianne
Xbox için Microsoft Desteği"
Bir forumda İngilizce Ticket atın demişti ben Türkçe yazdım. İade sebebi olarak yeğenimin satın aldığını söyledim.
Bana gelen mail "
Siparişleriniz iade edildi. Hesabınıza yatırıldığını ve finans kurumunuzun sürecine bağlı olarak 5 iş günü içinde finans kurumunuza gönderildiğini görmeniz gerekir. Geri ödemenizin durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz.
Tekrar teşekkür ederiz,
Dianne
Xbox için Microsoft Desteği"