Neler Yeni

4 Aydır gym gidiyorum önerebileceğiniz vitaminler var mı?

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
Spora gidiyorum Creatine ve omega 3 kullanıyorum omega 3 ün yanında hangi vitaminleri kullanayım magnezyum d vitamini fln mı?

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Spora gidiyorum Creatine ve omega 3 kullanıyorum omega 3 ün yanında hangi vitaminleri kullanayım magnezyum d vitamini fln mı?
d vitamini kesinlikle al, multivitamin, omega 3, c vitamini, calsiyum, magnezyum ve çinko yeterli olacaktır
omega hariç hepsini alıyordum

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
d vitamini kesinlikle al, multivitamin, omega 3, c vitamini, calsiyum, magnezyum ve çinko yeterli olacaktır
omega hariç hepsini alıyordum
Hocam d vitamini sprey olarak alsam kötü mü olur multivitamin ne oluyor bi de

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam d vitamini sprey olarak alsam kötü mü olur multivitamin ne oluyor bi de
sprey olarak kullanmadım bir şey değişeceğini sanmam , multivitaminde bir çok vitamın bir arada örnek vermek gerekirse vitamin c ,e ,b6,b2,b1,b12 gibi

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
sprey olarak kullanmadım bir şey değişeceğini sanmam , multivitaminde bir çok vitamın bir arada örnek vermek gerekirse vitamin c ,e ,b6,b2,b1,b12 gibi
Hocam ben 4 aydır spora gidiyorum kilom 59 du hala 59 62 civari gelip gidiyor bu vitaminler işe yarar mi kilo almam ve gelişmem açısından

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam ben 4 aydır spora gidiyorum kilom 59 du hala 59 62 civari gelip gidiyor bu vitaminler işe yarar mi kilo almam ve gelişmem açısından
aga sen olayı yanlış anlamışsın vitaminin kilo alma ile uzaktan yakından ilgisi yoktur mesela sen c vitaminini portakaldan da alabilirsin portakal yiyince kilo alabilir misin hayır onun için vitaminler kilo aldırmaz vücutta düzenleyici görevi üstlenir, senin hata yaptığın yer beslenme konusunda günlük alacağın kalorinin üstünde kalori alırsan kilo alırsın ve antrenmanlarını sağlam yapman lazım ve bu süreçte zaman çok önemli kısa sürede olağan üstü bir şey beklemen çok saçma olur

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
aga sen olayı yanlış anlamışsın vitaminin kilo alma ile uzaktan yakından ilgisi yoktur mesela sen c vitaminini portakaldan da alabilirsin portakal yiyince kilo alabilir misin hayır onun için vitaminler kilo aldırmaz vücutta düzenleyici görevi üstlenir, senin hata yaptığın yer beslenme konusunda günlük alacağın kalorinin üstünde kalori alırsan kilo alırsın ve antrenmanlarını sağlam yapman lazım ve bu süreçte zaman çok önemli kısa sürede olağan üstü bir şey beklemen çok saçma olur
Tamam hocam yine de vitamin kullanayım dimi omega 3 var d vitamini de alayim magnezyum çinko da alayım yeter herhalde

burak9956

80+ Bronze
Arkadaş doğru söylüyor, bunlar kilo almaya yaramaz yalnızca vitamin eksikliğin varsa kullanmalısın. Beslenmen çok kötü değilse zaten vitamin eksikliği çekmezsin ayrıca uzmanlar yüksek dozda vitaminin böbreklere mideye ve kalbe zarar verdiğini söylüyor. Kilo almak için yüksek karbonhidrat ve protein içerikli GAİNER alabilirsin. My supplement markasının 5kg'lik gainerini kullandım tavsiye ederim.

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
Arkadaş doğru söylüyor, bunlar kilo almaya yaramaz yalnızca vitamin eksikliğin varsa kullanmalısın. Beslenmen çok kötü değilse zaten vitamin eksikliği çekmezsin ayrıca uzmanlar yüksek dozda vitaminin böbreklere mideye ve kalbe zarar verdiğini söylüyor. Kilo almak için yüksek karbonhidrat ve protein içerikli GAİNER alabilirsin. My supplement markasının 5kg'lik gainerini kullandım tavsiye ederim.
Aynen hocam onu mu alayım link varsa atamaz mısın ya

burak9956

80+ Bronze
Aynen hocam onu mu alayım link varsa atamaz mısın ya
Çileklisi de var 1k.
Ben 5-6 ay önce 700'e almıştım fiyat çok artmış bütçe sıkıntılıysa başka üründe bakabilirsin, diğer türlü kaliteli ve sağlıklı ürün alırken cok araştırmıştım

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Tamam hocam yine de vitamin kullanayım dimi omega 3 var d vitamini de alayim magnezyum çinko da alayım yeter herhalde
aynen öyle spor yapmasan bile vitamin kullanabilirsin

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
Çileklisi de var 1k.
Ben 5-6 ay önce 700'e almıştım fiyat çok artmış bütçe sıkıntılıysa başka üründe bakabilirsin, diğer türlü kaliteli ve sağlıklı ürün alırken cok araştırmıştım
Bütce konusunda sıkıntı yok hocam bana kilo aldıracak birşeyler olsun yeter

Helliwee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuna Yücel
aynen öyle spor yapmasan bile vitamin kullanabilirsin
Hocam Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çileklisi de var 1k.
Hocam aynı soruyu sana da sorayım Gold mass gaıner almayı düsünüyorum 550tl ye alabiliyorum 3000 gr lık eczane deposundan alacagım icin uygun geliyor marka güzel mi iş yapar mı kilo aldırır mı?

Top Bottom