Neler Yeni

4 gün okul 3 gün tatil olayı. (Türkiye'de geçerli değil)

Mert

80+ Silver
3 gün tatil düzeninde okuldan kopukluk oluyor.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
3 gün tatil düzeninde okuldan kopukluk oluyor.
O da sizin düşünceniz tabii ki. Ama yine şahsi görüşüm olarak belirteyim, 5 gün boyunca bu kadar fazla ders saatiyle bağlanmakta pek mümkün olmuyor.

İceWolf

80+ Silver
Türkiyede kendilerini AYDIN/ÇAĞDAŞ zanneden kesim eğitimin azaltılmasını Çağdaşlık diye anlatmaya başlamışlar. Kendileri DOĞUŞTAN ÇAĞDAŞ olan bu abilerr 4 gün yeter demişler. 1 güne düşürürsek daha ÇAĞDAŞ olmazmıyız! Hatta komple kaldıralım eğitimi en çağdaş Türkiye olsun... Eeeee Bu çağdaşlara eğitim lazım değilki, onlar zaten doğuştan ÇAĞDAŞ. Sosyal medyada güddükleri koyunlar TARİHİ, FENNİ, MATEMATİĞİ, SANATI öğrenmezse daha iyi olur :)

Aklıma Osmanlıdaki sistem geldi. Aslen yahudi olduğu söylenen Ebu Suud da tekkelerden pozitif ilimlerin kaldırılmasının çağa uygun olduğunu söyleyip kaldırmıştı. Robotu icat eden, astronoımiye sayısız keşif yapan, Matematikte, Tıpta birsürü keşifler yapan Tekkeler ölmüş, okuma yazma bilmeyen o zamanın ÇAĞDAŞLARI dolmuştu.

Rulep

80+ Gold
Tatili geçtim ben 5 gün olsun ama dersler erken bitsin 4 ne aga

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Okul 5 gün olarak da kalabilir ama ders saatleri kısaltılmalı diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
Merhabalar! İnternette dolaşan haberler bazı ülkelerin bu konuyu desteklediği yönünde.
Sizin görüşleriniz neler?
Bana kalırsa Türkiye'ye gelmeyecek bir sistem ki eğitim sistemiyle çok ilgilenmedikleri de açık. Türkiye'de herhangi bir resmi açıklama bulunmamakta.
Göz attığım haber sitesi:https://www.aydinlik.com.tr/haber/o...-gecildi-okullar-3-gun-mu-tatil-olacak-359978
Hocam yalnız bu sistemi eğitim sistwmi için yapmıyorlar. Enerji tasarrufu için uygulamaya konuluyor. Rusya ambargoyu koyunca kışı geçirmek için kırk takla atıyorlar.

Top Bottom