12 liranız varsa The Forest efsane sarıyor.arkadaşlar 4 kişi ekipçe oynanabilecek güzel pc oyunları önerir misiniz tercihen ücretsiz
hocam almayı düşünüyoruz zaten bir ara alıp oynayacağız görüşün için teşekkürler12 liranız varsa The Forest efsane sarıyor.
- Phasmophobia ; arkadaşlarla oynanabilen bir hayalet yakalama oyunu. Oyun bağımsız bir yapım ve gün geçtikçe yeni güncellemeler geliyor, oyun güzelleşiyor. Oyunda bir gerilim var ama çok korkunç veya "JumpScare" dediğimiz şeyler yok, yani bir korku oyunu değil. Amacı ise oyunda farklı haritalar var istediğin birine girip o bölgede veya evde öldürülmüş bir hayalet oluyor onun türünü bulmaya çalışıyorsun, tabii ki bunları yapmak için gerekli aletler var onları kullanman lazım. Oyunda bir sürü hayalet türü var ve bu hayaletlerin kendine has özellikleri var bazen gerekli kanıtları bulamadığında hayaletlerin bu tarz özelliklerini fark etmeye çalışıp hayaleti bulabiliyorsun. Bence bu yazıyı okuyan herkes ufak da olsa oyuna bir göz gezdirsin arkadaşlarla belli bir tecrübe kazanıldıktan sonra (Hayaletlerin genel olarak özellikleri veya gizli özellikleri) çok eğlenceli oluyor, oyunda sürekli aynı şey yapılıyor gibi olsa da oyun sıkmıyor. Steam fiyatı 23 Türk Lirasıarkadaşlar 4 kişi ekipçe oynanabilecek güzel pc oyunları önerir misiniz tercihen ücretsiz
Phasmophobia'yı ben jumpscareli korku oyunu sandığımdan arkadaşlarla oynamıyordum. Bilgi için teşekkürler ben de oynarım artık.- Phasmophobia ; arkadaşlarla oynanabilen bir hayalet yakalama oyunu. Oyun bağımsız bir yapım ve gün geçtikçe yeni güncellemeler geliyor, oyun güzelleşiyor. Oyunda bir gerilim var ama çok korkunç veya "JumpScare" dediğimiz şeyler yok, yani bir korku oyunu değil. Amacı ise oyunda farklı haritalar var istediğin birine girip o bölgede veya evde öldürülmüş bir hayalet oluyor onun türünü bulmaya çalışıyorsun, tabii ki bunları yapmak için gerekli aletler var onları kullanman lazım. Oyunda bir sürü hayalet türü var ve bu hayaletlerin kendine has özellikleri var bazen gerekli kanıtları bulamadığında hayaletlerin bu tarz özelliklerini fark etmeye çalışıp hayaleti bulabiliyorsun. Bence bu yazıyı okuyan herkes ufak da olsa oyuna bir göz gezdirsin arkadaşlarla belli bir tecrübe kazanıldıktan sonra (Hayaletlerin genel olarak özellikleri veya gizli özellikleri) çok eğlenceli oluyor, oyunda sürekli aynı şey yapılıyor gibi olsa da oyun sıkmıyor. Steam fiyatı 23 Türk Lirası
Left 4 Dead 2 dört kişilik oyun acayip sarmıştı biziarkadaşlar 4 kişi ekipçe oynanabilecek güzel pc oyunları önerir misiniz tercihen ücretsiz
Rica ederim, oyunda en çok korkulabilecek şeyler nadiren ghost gelip ensene üflüyor veya odadaki ampulu patlatıyor onun dışında diğer korku oyunları gibi değil hatta ghostu doğru düzgün göremiyorsun bile sadece ava başladığı veya kendini gösterdiği (ghost event) zaman görebiliyorsun. Bir de ghost arkadan kovalarken biraz gerilim oluyor o da işin tadı tuzuPhasmophobia'yı ben jumpscareli korku oyunu sandığımdan arkadaşlarla oynamıyordum. Bilgi için teşekkürler ben de oynarım artık.