Neler Yeni

4 kişi birlikte oynanabilecek oyunlar

Kamil0.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Kamil Genç
arkadaşlar 4 kişi ekipçe oynanabilecek güzel pc oyunları önerir misiniz tercihen ücretsiz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Frostera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Demir
arkadaşlar 4 kişi ekipçe oynanabilecek güzel pc oyunları önerir misiniz tercihen ücretsiz
- Phasmophobia ; arkadaşlarla oynanabilen bir hayalet yakalama oyunu. Oyun bağımsız bir yapım ve gün geçtikçe yeni güncellemeler geliyor, oyun güzelleşiyor. Oyunda bir gerilim var ama çok korkunç veya "JumpScare" dediğimiz şeyler yok, yani bir korku oyunu değil. Amacı ise oyunda farklı haritalar var istediğin birine girip o bölgede veya evde öldürülmüş bir hayalet oluyor onun türünü bulmaya çalışıyorsun, tabii ki bunları yapmak için gerekli aletler var onları kullanman lazım. Oyunda bir sürü hayalet türü var ve bu hayaletlerin kendine has özellikleri var bazen gerekli kanıtları bulamadığında hayaletlerin bu tarz özelliklerini fark etmeye çalışıp hayaleti bulabiliyorsun. Bence bu yazıyı okuyan herkes ufak da olsa oyuna bir göz gezdirsin arkadaşlarla belli bir tecrübe kazanıldıktan sonra (Hayaletlerin genel olarak özellikleri veya gizli özellikleri) çok eğlenceli oluyor, oyunda sürekli aynı şey yapılıyor gibi olsa da oyun sıkmıyor. Steam fiyatı 23 Türk Lirası

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
- Phasmophobia ; arkadaşlarla oynanabilen bir hayalet yakalama oyunu. Oyun bağımsız bir yapım ve gün geçtikçe yeni güncellemeler geliyor, oyun güzelleşiyor. Oyunda bir gerilim var ama çok korkunç veya "JumpScare" dediğimiz şeyler yok, yani bir korku oyunu değil. Amacı ise oyunda farklı haritalar var istediğin birine girip o bölgede veya evde öldürülmüş bir hayalet oluyor onun türünü bulmaya çalışıyorsun, tabii ki bunları yapmak için gerekli aletler var onları kullanman lazım. Oyunda bir sürü hayalet türü var ve bu hayaletlerin kendine has özellikleri var bazen gerekli kanıtları bulamadığında hayaletlerin bu tarz özelliklerini fark etmeye çalışıp hayaleti bulabiliyorsun. Bence bu yazıyı okuyan herkes ufak da olsa oyuna bir göz gezdirsin arkadaşlarla belli bir tecrübe kazanıldıktan sonra (Hayaletlerin genel olarak özellikleri veya gizli özellikleri) çok eğlenceli oluyor, oyunda sürekli aynı şey yapılıyor gibi olsa da oyun sıkmıyor. Steam fiyatı 23 Türk Lirası
Phasmophobia'yı ben jumpscareli korku oyunu sandığımdan arkadaşlarla oynamıyordum. Bilgi için teşekkürler ben de oynarım artık.

fayuk_w

80+ Bronze

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Eğer xbox var ise Back4blood Deneyebilirsiniz, bunun dışında Steam'de Don't Starve Together var o da güzel bir hayatta kalma oyunudur.
Biraz komedi ararsanız Hand Simulator var Steam'de.

Frostera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yağız Demir
Phasmophobia'yı ben jumpscareli korku oyunu sandığımdan arkadaşlarla oynamıyordum. Bilgi için teşekkürler ben de oynarım artık.
Rica ederim, oyunda en çok korkulabilecek şeyler nadiren ghost gelip ensene üflüyor veya odadaki ampulu patlatıyor onun dışında diğer korku oyunları gibi değil hatta ghostu doğru düzgün göremiyorsun bile sadece ava başladığı veya kendini gösterdiği (ghost event) zaman görebiliyorsun. Bir de ghost arkadan kovalarken biraz gerilim oluyor o da işin tadı tuzu :D

GRKMSYM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Görkem Sayım
Geçen ay çıktı yanlış hatırlamıyosam Black4Bloud baya sarıyor kesin denemenizi öneririm. Left 4 Dead 2 nin yapımcıları tarafından yapılmış bir oyun. Gamepass ta var oyun üye olup oradan oynayabilirsiniz.

Top Bottom