ahmetulaskaraca
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
Arkadaşlar selamlar. 4 sistem arasında kaldım. Hangisini seçeceğimi bilemedim. Oyun, video render, web tasarım ve ara sıra yayın için kullanacağım.
www.itopya.com
Bu yukarıdaki sistemi RAM'i 1 tane arttırıp 1 adet de HDD ekleyerek alabilirim.
www.itopya.com
Bu yukarıdaki sistemi işlemciyi Ryzen 3 3300x, RAM'i 1 arttırıp 1 adet HDD ekleyerek alabilirim.
moleculepc.com
Bu yukarıdaki sistemde bir özelleştirme yapamıyoruz ama ileride bir adet HDD alabilirim.
Eğer yukarıdaki sistemden birini almayı tercih edersem şu monitörü almayı düşünüyorum.
m.n11.com
Son seçeneğime monitör dahil edebiliyoruz o yüzden son sistemi alırsam monitör de fiyata dahil olacak.
Bu sistemde şu değişiklikler olacak:
Ekran Kartı: Palit GeForce GTX1650 +96tl
RAM:Corsair Vengeance ile değiştirilip 1 adet daha eklenecek
Depolama 2: WD Blue 1TB HDD +314tl
Monitör: LG Ultragear 23,6" 24GN600-B 144hz 1ms +1764tl
Arkadaşlar seçenekler bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten bir yardıma ihtiyacım vardı. Dediğim gibi video render, oyun, web tasarım ve ara sıra yayın için kullanılacak bu sistemler. Şimdiden teşekkürler destekleriniz için...

ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Bu yukarıdaki sistemi RAM'i 1 tane arttırıp 1 adet de HDD ekleyerek alabilirim.
PQUEEN-DIAMOND/AMD RYZEN 5 1600 (AF)/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
PQUEEN-DIAMOND/AMD RYZEN 5 1600 (AF)/ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB/8GB DDR4/240GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile PQUEEN-DIAMOND ITOPYA'da.

Bu yukarıdaki sistemi işlemciyi Ryzen 3 3300x, RAM'i 1 arttırıp 1 adet HDD ekleyerek alabilirim.
NEON A1 – MoleculePC

Bu yukarıdaki sistemde bir özelleştirme yapamıyoruz ama ileride bir adet HDD alabilirim.
Eğer yukarıdaki sistemden birini almayı tercih edersem şu monitörü almayı düşünüyorum.
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı

Son seçeneğime monitör dahil edebiliyoruz o yüzden son sistemi alırsam monitör de fiyata dahil olacak.
Pollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da
www.gamegaraj.com
Bu sistemde şu değişiklikler olacak:
Ekran Kartı: Palit GeForce GTX1650 +96tl
RAM:Corsair Vengeance ile değiştirilip 1 adet daha eklenecek
Depolama 2: WD Blue 1TB HDD +314tl
Monitör: LG Ultragear 23,6" 24GN600-B 144hz 1ms +1764tl
Arkadaşlar seçenekler bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten bir yardıma ihtiyacım vardı. Dediğim gibi video render, oyun, web tasarım ve ara sıra yayın için kullanılacak bu sistemler. Şimdiden teşekkürler destekleriniz için...