4 Sistem Arasında Kaldım Yardım Lütfen!

Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar selamlar. 4 sistem arasında kaldım. Hangisini seçeceğimi bilemedim. Oyun, video render, web tasarım ve ara sıra yayın için kullanacağım.

Bu yukarıdaki sistemi RAM'i 1 tane arttırıp 1 adet de HDD ekleyerek alabilirim.

Bu yukarıdaki sistemi işlemciyi Ryzen 3 3300x, RAM'i 1 arttırıp 1 adet HDD ekleyerek alabilirim.

Bu yukarıdaki sistemde bir özelleştirme yapamıyoruz ama ileride bir adet HDD alabilirim.

Eğer yukarıdaki sistemden birini almayı tercih edersem şu monitörü almayı düşünüyorum.

Son seçeneğime monitör dahil edebiliyoruz o yüzden son sistemi alırsam monitör de fiyata dahil olacak.

Bu sistemde şu değişiklikler olacak:
Ekran Kartı: Palit GeForce GTX1650 +96tl
RAM:Corsair Vengeance ile değiştirilip 1 adet daha eklenecek
Depolama 2: WD Blue 1TB HDD +314tl
Monitör: LG Ultragear 23,6" 24GN600-B 144hz 1ms +1764tl

Arkadaşlar seçenekler bu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten bir yardıma ihtiyacım vardı. Dediğim gibi video render, oyun, web tasarım ve ara sıra yayın için kullanılacak bu sistemler. Şimdiden teşekkürler destekleriniz için...

en alltaki

Eğer ilerde yükseltme yaparım diyor isen 1. sistemi al eğer aldığım gibi kullanacam hiç yükseltme yapmayacağım diyorsan en sonda ki sistemi al. Ama video render yapacağım diyorsan 1. sistemi al. Ben olsam 1. sistemi alırdım aynı işlemciye sahibim çok memnunum.

Eğer ilerde yükseltme yaparım diyor isen 1. sistemi al eğer aldığım gibi kullanacam hiç yükseltme yapmayacağım diyorsan en sonda ki sistemi al. Ama video render yapacağım diyorsan 1. sistemi al. Ben olsam 1. sistemi alırdım aynı işlemciye sahibim çok memnunum.
Genelde benchmarklarda Ryzen 3 3300x daha iyi olarak görünüyor ama renderda nasıl bilmiyorum.

1. Sistemin işlemcisi iyi ileride iyi bir ekran kartıyla güzel bir sistem yapabilirsin ama ekran kartı alıp yükseltemem dersen son sistemi al

1. Sistemin işlemcisi iyi ileride iyi bir ekran kartıyla güzel bir sistem yapabilirsin ama ekran kartı alıp yükseltemem dersen son sistemi al

AMD Ryzen render da İntel'den daha iyi eğer render yapacaksan 1. sistemi al pişman olmassın.
Ryzen 3 3300x mi daha iyi Ryzen 5 1600(AF) mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Render konusunda Amd daha iyiymiş. O sistem evet iyi ama İntel :D

Ryzen 5 1600AF render konusunda daha iyi diye biliyorum
Sanırım 6 çekirdekli olduğu içindir. (6 çekirdek diye biliyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,359
Üyeler
174,132
Son üye
LetaLis_
Geri