Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
Ben dövmenin bi işe yarayacağını düşünmüyorum artık. Bıçaklayın *bneleri baska çare kalmadı
Ben onları hep dövüyorum Arabanın sürücü koltuğunun yanında beyzbol sopası İle muşta var arka koltukta tabancam var tabanca aslında kuru sıkı göstermelik silah1 hafta önce 4 Suriye uyruklu psikopat insanlar abimi onlara baktı diyerek
Arabanın üstüne yatırıp yüzüne taş vurup burnunun 4 yerinden kırmış birde ellerinde içki sigara geziyorlar sadece, ülkenin nereye gittiğini görmenizi istedim. Hayırlı gunler
Hocam arap malesef çok genel oluyor . Mesela kötü araplar desen daha uygun olurBunlara iyi bir dayak atmak lazım.
İçecen şarabı biçecen arabı.
Geçmiş olsun diyeceğine niye saçma cevaplar veriyorsun ki ?
Adam toplayıp dovmelisiniz şikayet ederseniz sus turqo diyip sizi içeri alırlar
Dostum darp raporu aldık adamları bulamıyoruz babamın tırcı arkadaşları geldi 10 20 kişi mahalleyi aradık bulamadık hazırda adam var bulsak öldürcezCevap üstte verilmiş ben de aynısını diyeyim. Adam toplayın karşı saldırı yapın şikayet etmenin ne kadar işe yarayacağını bilemem. o ayyaşlar ancak bundan anlar
Haklısın hocam.Geçmiş olsun. Polise gidip şikayette bulunun, yanlış yanlışla örtülmez.
İnternet ortamında canice yorumlar yapabiliyorsunuz ama hanginiz o dediğiniz dövmek veya bıçaklamak gibi bir eylemi gerçekleştirdi? Her kavgayı göz morarınca biten türden zannetmeyin.
Böyle bir şeyi kendiniz yapsanız büyük ihtimal burada bu şekilde akıl veremezsiniz.
Amacınız sapkınlaşmış sığınmacıları eleştirmek olabilir hak veririm ama üzüntüsü, öfkesi olan birine akıllıca öneriler vermek gerekir.
Bugün düzeni eleştiripte hainlerin, sapkınların yaptığını yapıp düzeni iyice bozmayın.
Bugün nelerden şikayetçiyseniz yarın bir gün aklınızda kalsın aynı yolu izlemeyin.