Neler Yeni

4 suriyeli abimi dövdü

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ben dövmenin bi işe yarayacağını düşünmüyorum artık. Bıçaklayın *bneleri baska çare kalmadı

Sagittarius

80+ Silver
1 hafta önce 4 Suriye uyruklu psikopat insanlar abimi onlara baktı diyerek
Arabanın üstüne yatırıp yüzüne taş vurup burnunun 4 yerinden kırmış birde ellerinde içki sigara geziyorlar sadece, ülkenin nereye gittiğini görmenizi istedim. Hayırlı gunler
Ben onları hep dövüyorum Arabanın sürücü koltuğunun yanında beyzbol sopası İle muşta var arka koltukta tabancam var tabanca aslında kuru sıkı göstermelik silah

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Geçmiş olsun. Polise gidip şikayette bulunun, yanlış yanlışla örtülmez.

İnternet ortamında canice yorumlar yapabiliyorsunuz ama hanginiz o dediğiniz dövmek veya bıçaklamak gibi bir eylemi gerçekleştirdi? Her kavgayı göz morarınca biten türden zannetmeyin.

Böyle bir şeyi kendiniz yapsanız büyük ihtimal burada bu şekilde akıl veremezsiniz.
Amacınız sapkınlaşmış sığınmacıları eleştirmek olabilir hak veririm ama üzüntüsü, öfkesi olan birine akıllıca öneriler vermek gerekir.
Bugün düzeni eleştiripte hainlerin, sapkınların yaptığını yapıp düzeni iyice bozmayın.
Bugün nelerden şikayetçiyseniz yarın bir gün aklınızda kalsın aynı yolu izlemeyin.

Son düzenleme:

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Geçmiş olsun diyeceğine niye saçma cevaplar veriyorsun ki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada kesinlikle davacı olmadan peşlerini bırakmayın, geçmiş olsun.

The Batman

80+ Silver
" ülkenin nereye gittiğini görmenizi istedim."
Akpliye Yüzüklerin efendisi çeksen ne fayda

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Fettah Özalp
Adam toplayıp dovmelisiniz şikayet ederseniz sus turqo diyip sizi içeri alırlar
Cevap üstte verilmiş ben de aynısını diyeyim. Adam toplayın karşı saldırı yapın şikayet etmenin ne kadar işe yarayacağını bilemem. o ayyaşlar ancak bundan anlar
Dostum darp raporu aldık adamları bulamıyoruz babamın tırcı arkadaşları geldi 10 20 kişi mahalleyi aradık bulamadık hazırda adam var bulsak öldürcez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun. Polise gidip şikayette bulunun, yanlış yanlışla örtülmez.

İnternet ortamında canice yorumlar yapabiliyorsunuz ama hanginiz o dediğiniz dövmek veya bıçaklamak gibi bir eylemi gerçekleştirdi? Her kavgayı göz morarınca biten türden zannetmeyin.

Böyle bir şeyi kendiniz yapsanız büyük ihtimal burada bu şekilde akıl veremezsiniz.
Amacınız sapkınlaşmış sığınmacıları eleştirmek olabilir hak veririm ama üzüntüsü, öfkesi olan birine akıllıca öneriler vermek gerekir.
Bugün düzeni eleştiripte hainlerin, sapkınların yaptığını yapıp düzeni iyice bozmayın.
Bugün nelerden şikayetçiyseniz yarın bir gün aklınızda kalsın aynı yolu izlemeyin.
Haklısın hocam.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dövmek yerine şikayet et muhtemelen kaçaklardır bari ülkeye faydanız olsun. Dövünce elinize bir şey geçmeyecek.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bence dövmeye kalkmayın. İçinden biri bıçağı takarsa hayatınız yanar. Şikayette bulunun.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Karşı saldırı yapmak mantıklı olabilir ama onlar silah veya bıçak çekmediği sürece. Yani en başta şikayet edin eğer bir şey olmazsa karşı saldırı yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom