4 yıllık Logitech G29 alınır mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,601
Arkadaşlar bir ilanda g29u 2 bin lira yazmış arkadaşın biri. Ama 4 yıl önce almış. Temiz görünüyor fakat bu tarz ürünlere hakim olmadığım için bu süre zarfında eskime durumu/sorun çıkarma ihtimali ne olur bilemiyorum. Onun için sormak istedim. Ya da 2 bin lira civarında direksiyon öneriniz varsa alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Arkadaşlar bir ilanda g29u 2 bin lira yazmış arkadaşın biri. Ama 4 yıl önce almış. Temiz görünüyor fakat bu tarz ürünlere hakim olmadığım için bu süre zarfında eskime durumu/sorun çıkarma ihtimali ne olur bilemiyorum. Onun için sormak istedim. Ya da 2 bin lira civarında direksiyon öneriniz varsa alabilirim. Teşekkür ederim şimdiden.
Test edebilme imkanın varsa test et çünkü G29 bakım vs. istiyor bir sıkıntı olmazsa alınabilir gibi

Normal şartlar da cihaz 4 bin tl civarların da.
Fakat kullandığını farzederek etmesi gereken mebla 3 bin tl civarın da.
Ve en önemlisi direksiyon setleri sağlam ama bir o kadar da kullanıma bağlı olarak hassas ürünlerdir.
Ve 4 yıl boyunca kullandığını da söylemesi.
Ben olsam almazdım.
Bütçenize uygun olarak buna bakabilirsiniz belki.

Test edebilme imkanın varsa test et çünkü G29 bakım vs. istiyor bir sıkıntı olmazsa alınabilir gibi
Maalesef yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal şartlar da cihaz 4 bin TL civarların da.
Fakat kullandığını farzederek etmesi gereken mebla 3 bin TL civarın da.
Ve en önemlisi direksiyon setleri sağlam ama bir o kadar da kullanıma bağlı olarak hassas ürünlerdir.
Ve 4 yıl boyunca kullandığını da söylemesi.
Ben olsam almazdım.
Bütçenize uygun olarak buna bakabilirsiniz belki.

Sağol dostum yorumların için.

Geri