beyaz düzgün güzel parçaları belirli kalitede istiyor isen 60-70 i gözden çıkarMerhaba arkadaşlar 40-45K bütçem var beyaz sistem daha çok aklıma yatıyor görünüşe önem veren birisiyim. Sizce neler alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
işin içine beyaz girdigi an parçalar 1.5x pahalı oluyor maglasefBütçem bu kadar eğer beyaz toplanmazsa yapacak bir şey yok normal bir sistem toplarım
Merhaba peki bu sistem nasıl ilgilene bilir misin?beyaz düzgün güzel parçaları belirli kalitede istiyor isen 60-70 i gözden çıkar
soğutucu kısmı zayıf kalır mı acaba birde ram ve ekran kartının markaları kaliteli bir üretici mı bilmediğim için soruyorumMerhaba peki bu sistem nasıl ilgilene bilir misin?
Site güvenilir şuan ki kullandığım kasa bundan almıştım ilgilenmeleri iyi soğutucu kısmı yükselte bilirsin cooler master masterliquid ml240l bununla bende bunu almayı düşünüyorum zaten elimdeki kasayı sattıktan sonrasoğutucu kısmı zayıf kalır mı acaba birde ram ve ekran kartının markaları kaliteli bir üretici mı bilmediğim için soruyorum
Ben biraz araştırdım kendi stok fanı ile 95 dereceyi buluyor 120mm soğutucu fan ile 70 80 arası ısınıyor yani 240mm çift fanlı 60 dereceyi geçmezsoğutucu kısmı zayıf kalır mı acaba birde ram ve ekran kartının markaları kaliteli bir üretici mı bilmediğim için soruyorum
Beyaz değilde siyah olarak 37k 7500F 7800Xt sistem var ona bakabilirsin üstüne koyarsınMerhaba arkadaşlar 40-45K bütçem var beyaz sistem daha çok aklıma yatıyor görünüşe önem veren birisiyim. Sizce neler alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar 40-45K bütçem var beyaz sistem daha çok aklıma yatıyor görünüşe önem veren birisiyim. Sizce neler alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
beyaz ekran karti duruyorsa 7800xt mukemmel bir tercih olur bi bakmam lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.051,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDeepCool PK700D 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PK700D 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PK700D 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.234,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comTeam T-Force DELTA RGB 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL32 FF4D532G5600HC32DC01 RAM Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force DELTA RGB 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL32 FF4D532G5600HC32DC01 RAM fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force DELTA RGB 32 GB (2x16) 5600 MHz DDR5 CL32 FF4D532G5600HC32DC01 RAM özelliklerini incele, 4.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comSCY S3000 Pro SMSRB4T00100D PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SCY S3000 Pro SMSRB4T00100D PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! SCY S3000 Pro SMSRB4T00100D PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comAsrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock A620M Pro RS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comDragos North Premium XL LCD Ekranlı Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dragos North Premium XL LCD Ekranlı Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dragos North Premium XL LCD Ekranlı Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 18.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comPowerColor RX 7800 XT Hellhound Spectral White 16G-L/OC/WHITE 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 7800 XT Hellhound Spectral White 16G-L/OC/WHITE 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! PowerColor RX 7800 XT Hellhound Spectral White 16G-L/OC/WHITE 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comToplamda 48k yapiyor fakat aklinda canlandirsan bile muazzam gozukecegine emin olabilirsinAMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.891,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam mesela beyaz a620 almaktansa siyah b650 alinabilir o fiyataMerhaba arkadaşlar 40-45K bütçem var beyaz sistem daha çok aklıma yatıyor görünüşe önem veren birisiyim. Sizce neler alabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Acayip tipsiz duruyor yoksa bende biliyorumHocam beyaz almak isterseniz ayni butcedeki siyaha gore daha kotu parcalar kullanilir. Bende beyaz sistem istiyordum ancak parcalari gercekten 1.5x oluyor renk degisince. Size tavsiyem siyah ama kaliteli parcalarla bir sistem toplamaniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam mesela beyaz a620 almaktansa siyah b650 alinabilir o fiyata