link var mı kankihp omen rtx4070 i7 13700hx
Bahsettiğin modelin şu an stoğu yok maalesef. Olsa da bütçesini 6 bin lira aşıyor.hp omen rtx4070 i7 13700hx
asus düşünürsen 13650HX ve RTX4050 li model söyleyebilirim. Kendim kullanıyorum.Selamlar bu bütçeye en göre alınabilecek laptop önerilerinizi atar mısınız.
Intel işlemci ve nvdia ekran kartı istiyorum.
link var mı kanki
Selamlar bu bütçeye en göre alınabilecek laptop önerilerinizi atar mısınız.
bütçeyi aşmış gibiAnasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
40 bin liraya 4050?..asus düşünürsen 13650HX ve RTX4050 li model söyleyebilirim. Kendim kullanıyorum.
Hocam linke tıklasanız görceksiniz stok yok.Anasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
notebook, tablet, bilgisayar, oyuncu ürünleri ve bir çok ürün uygun fiyatlarla tekramarket.com'da.www.tekramarket.com
Satıcı güven vermedi açıkcasıAnasayfa - tekramarket.com | Güvenilir Sanal Mağazanız
Bu fiyata hayatta alınmaz 4060lı alırsınasus düşünürsen 13650HX ve RTX4050 li model söyleyebilirim. Kendim kullanıyorum.
Selamlar bu bütçeye en göre alınabilecek laptop önerilerinizi atar mısınız.
ben 35 e aldım güncel fiyatı bilmiyorumSatıcı güven vermedi açıkcası
Bu fiyata hayatta alınmaz 4060lı alırsın
hepsiburada n11 trendyol vb. yerlerde satış yapıyor ve güvenilir.Satıcı güven vermedi açıkcası
Bu fiyata hayatta alınmaz 4060lı alırsın
35...40 bin liraya 4050?..
Hocam linke tıklasanız görceksiniz stok yok.