@İsimbulamajim hocam başta sen olmak üzere lütfen bu cahile yardım. Kardeşime okul hediyesi olarak alıcam. Tek karttan maks 40 çekebilirim, harici 10-15k diğer kartlardan bölebilirim. Buna uygun öneriler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
@İsimbulamajim hocam başta sen olmak üzere lütfen bu cahile yardım. Kardeşime okul hediyesi olarak alıcam. Tek karttan maks 40 çekebilirim, harici 10-15k diğer kartlardan bölebilirim. Buna uygun öneriler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Aldım, hadi hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile al hemen. 3 stok kalmış. Monitör, klavye vb. atacağım şimdi.![]()
Sharpen Silver | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Dediğim özelleştirmeleri yaptınız değil mi? Görsel atma şansınız var mı?Aldım, hadi hayırlısı olsun. Teşekkür ederim.
Bunlae değil mi?Dediğim özelleştirmeleri yaptınız değil mi? Görsel atma şansınız var mı?
Şimdi toplam bütçe nedie ben anlamadım@İsimbulamajim hocam başta sen olmak üzere lütfen bu cahile yardım. Kardeşime okul hediyesi olarak alıcam. Tek karttan maks 40 çekebilirim, harici 10-15k diğer kartlardan bölebilirim. Buna uygun öneriler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam 50k bütçe var ama ekran ve klavye dahil. 40’ı da geçmek istemiyorum açıkçası.Şimdi toplam bütçe nedie ben anlamadım
Sistem için 40.000TL, Monitör,Klavye ve Mouse için 10.000TL bütçesi varmış arkadaşın.Şimdi toplam bütçe nedie ben anlamadım
Evet ama soğutucu özelleştirmesini yapsaydınız keşke. 500 TL'e Dark Freezer X123 alarak çözersiniz.
Hocam 50k bütçe var ama ekran ve klavye dahil. 40’ı da geçmek istemiyorum açıkçası.
Buda samsungdan bakmak istemezseniz biraz tuzluHocam 50k bütçe var ama ekran ve klavye dahil. 40’ı da geçmek istemiyorum açıkçası.
İptal edip soğutucuyu düzelttim hocam, teşekkürler.Evet ama soğutucu özelleştirmesini yapsaydınız keşke. 500 TL'e Dark Freezer X123 alarak çözersiniz.
Koorui G2421V 23.8 İnç Monitör, 180Hz Oyun Monitörü, QHD 2560x1440 IPS, Adaptive-Sync Premium, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, VESA 75x75mm, E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Koorui G2421V 23.8 İnç Monitör, 180Hz Oyun Monitörü, QHD 2560x1440 IPS, Adaptive-Sync Premium, 2x HDMI 2.0 + DP 1.4, VESA 75x75mm, E-Spor Monitörler : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euAIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)
AIGO A68 Stary Blue Red Switch Mekanik Kablosuz Gaming Klavye (İngilizce)www.gamegaraj.com
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
AIGO GM80 PRO 26000 DPI Beyaz Kablosuz Gaming Mousewww.gamegaraj.com