Çözüldü✓ 40+10k kasa, monitör ve klavye toplama

kuzgunhan

80+
Reaksiyon skoru
1
@İsimbulamajim hocam başta sen olmak üzere lütfen bu cahile yardım. Kardeşime okul hediyesi olarak alıcam. Tek karttan maks 40 çekebilirim, harici 10-15k diğer kartlardan bölebilirim. Buna uygun öneriler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

@İsimbulamajim hocam başta sen olmak üzere lütfen bu cahile yardım. Kardeşime okul hediyesi olarak alıcam. Tek karttan maks 40 çekebilirim, harici 10-15k diğer kartlardan bölebilirim. Buna uygun öneriler olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bu sistemi yaptığım özelleştirmeler ile al hemen. 3 stok kalmış. Monitör, klavye vb. atacağım şimdi.

IMG_1959.webp

Dediğim özelleştirmeleri yaptınız değil mi? Görsel atma şansınız var mı?
Bunlae değil mi?

Şimdi toplam bütçe nedie ben anlamadım

Evet ama soğutucu özelleştirmesini yapsaydınız keşke. 500 TL'e Dark Freezer X123 alarak çözersiniz.

Hocam 50k bütçe var ama ekran ve klavye dahil. 40’ı da geçmek istemiyorum açıkçası.

Samsung öğrenci indiriminden monitör alın klavyede

Kendim kulanıyorum on numara gece biraz sıkıntı onub harici iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 50k bütçe var ama ekran ve klavye dahil. 40’ı da geçmek istemiyorum açıkçası.
Buda samsungdan bakmak istemezseniz biraz tuzlu

Evet ama soğutucu özelleştirmesini yapsaydınız keşke. 500 TL'e Dark Freezer X123 alarak çözersiniz.
İptal edip soğutucuyu düzelttim hocam, teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,543
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri