Neden buna daha iyi diyosunuz casperın özellikleri sanki daha iyi casper diğerlerine göre daha ucuz kusuru mu var acabahttps://www.n11.com/urun/acer-an515...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu daha güzel bir seçim olur
casperın malzeme kalitesi çok iyi sayılmaz soğutma sistemi olarak çok iyi değil birde zaten excalibur genel olarak önerilen bir marka değilNeden buna daha iyi diyosunuz casperın özellikleri sanki daha iyi casper diğerlerine göre daha ucuz kusuru mu var acaba
Ben şuan değilde mart nisan gibi almayı düşünüyorum o zamana kadar arastiricam Acer dışı önerdiğiniz marka varmıdır?casperın malzeme kalitesi çok iyi sayılmaz soğutma sistemi olarak çok iyi değil birde zaten excalibur genel olarak önerilen bir marka değil
o zamana kadar piyasa çok değişir hocam marka olarak bu fiyat bandında asus tuf serisi hp victus serisi acer nitro serisi birde fiyatı biraz daha yukarıda ama denk gelirse gamegaraj slayer serisi alınabilirBen şuan değilde mart nisan gibi almayı düşünüyorum o zamana kadar arastiricam Acer dışı önerdiğiniz marka varmıdır?