Neler Yeni

40 45 arası full+full sistem önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar Bayraktar
Bütçe
40000
Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 40-45 bandında bir sistem toplamak istiyorum. Fakat bu meblaları vermişken de dönüp bir daha arkama baktırmayacak bir sistem lazım açıkçası. Sistemde soğutucu,32 gb ram ve 1 tb ssd beklentim var. Hangi sistemleri önerirsiniz?

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
bu dediğinin olması için çok daha büyük bir bütçe lazım ben şuan kasa topluyorum ekran kartı işlemci ve power supply kaldı.
msi 4070 super ekran kartı ve ryzen 7 7800x3d işlemci tek başına 50 bin lira ama en az 6-7 yıl arkana baktırmaz.

aligoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Ali gören
Instagram
Aligoren41
bu dediğinin olması için çok daha büyük bir bütçe lazım ben şuan kasa topluyorum ekran kartı işlemci ve power supply kaldı.
msi 4070 super ekran kartı ve ryzen 7 7800x3d işlemci tek başına 50 bin lira ama en az 6-7 yıl arkana baktırmaz.
Arkadaşta senin gibi bakiyot sistem.hazir yokmu tek tek daha pahali diilmi

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
Arkadaşta senin gibi bakiyot sistem.hazir yokmu tek tek daha pahali diilmi
hazır sistemlerde bir parçası mutlaka hoşuma gitmiyor ve özelleştirmeye çalıştığımda istediğim parça da olmuyor olanlardan seçtiğinde ise fiyat çok çok artıyo.çok araştırdım hazır kasada özelliştirmeyi ama hiç mantıklı gelmedi.bence pahalı olmuyor aksine daha ucuz.bu benim fikrim hazır sisteme de yönelebilirsiniz tabi

elemin

80+ Bronze
kasım indirimlerini bekleyin bence zaten 1 gün kaldı.

YusufAPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yusuf apak
kasım indirimlerini bekleyin bence zaten 1 gün kaldı.
açıkçası önceki kasım indirimlerinde alışveriş yapmadım bugün indirime girdiği için fp olarak değerlendirdiğim monitörüm geldi ama kutusunu açmıcam eğerki indirim gelirse iade eder daha da indirimlisini alırım

elemin

80+ Bronze
açıkçası önceki kasım indirimlerinde alışveriş yapmadım bugün indirime girdiği için fp olarak değerlendirdiğim monitörüm geldi ama kutusunu açmıcam eğerki indirim gelirse iade eder daha da indirimlisini alırım
dell'in monitörünü mü aldınız?

asko56

80+ Silver
Herkese Merhabalar,

Yaklaşık 40-45 bandında bir sistem toplamak istiyorum. Fakat bu meblaları vermişken de dönüp bir daha arkama baktırmayacak bir sistem lazım açıkçası. Sistemde soğutucu,32 gb ram ve 1 tb ssd beklentim var. Hangi sistemleri önerirsiniz?
istekleriniz için bütçe düşük 50 bin tl lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1730389594149.png

Top Bottom