Öneri 40-45 bin bütçe çok kararsızım

İlk defa gördüm ama diğer bilgisayarların tüm özelliklerini toplamış gibi fiyata göre çok iyi duruyor 😅
Fiyatına göre sunduğu ekran kalitesi ve GPU'yla CPU performansı gayet iyi, soğutması makul seviyede. Konudaki ürünler markaydı, eğer ki marka takıntısı yoksa bakılabilir.

Fiyatına göre sunduğu ekran kalitesi ve GPU'yla CPU performansı gayet iyi, soğutması makul seviyede. Konudaki ürünler markaydı, eğer ki marka takıntısı yoksa bakılabilir.
Marka takıntım yokta olurda sıkıntı bizi bulursa servis vs olsun yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, yapışın. Bu fiyatta fazla kalmaz. Erazer Almanya'da köklü bir marka. Türkiye'ye yeni girdi sadece.
Dostum bir bakalım en azından kafamdaki soru işaretleri sayenizde azaldı bi bu model bide asus kaldı

Marka takıntım yokta olurda sıkıntı bizi bulursa servis vs olsun yeter
Servisi çok iyi. O konuda hiçbir sıkıntı yok. Asus ve Acer'in servisi rezalet. Dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Arkadaşın 20 bin liralık Acer laptopuna 45 bin lira anakart parası çıkarttılar siz düşünün.

O
Servisi çok iyi. O konuda hiçbir sıkıntı yok. Asus ve Acer'in servisi rezalet. Dalga geçer gibi iş yapıyorlar. Arkadaşın 20 bin liralık Acer laptopuna 45 bin lira anakart parası çıkarttılar siz düşünün.
Bilmiyorum valla, ben bi taksit durumuna felan bakim olmadı bunu alırım dostum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LOQ'lar yazıldığı gibi anakartla alakalı sorun yaşatabiliyor. TUF A15, hem ekran kartıyla hem de işlemcisiyle ideal, sadece pil performansı diğer TUF A15'lere göre geri kalır ancak yazılan senaryo için yeterlidir. TUF F16, yeni nesil işlemci koyulmuş ancak ekran kartı fiyatına göre düşük tutulmuş model, es geçilebilir. Victus 15 de epey geride kalıyor. Nitro 5'in fanları daha çok performans modunda gürültülü çalışıyor, performans daha önemliyse i7-12700H'li Nitro 5 de alınabilir. Performansla pil ömrü önemliyse TUF A15 RTX 4060 R7 7435HS alınabilir.
Vakit ayırdığın için teşekkür ederim kardeşim, dikkate alacağım

Son düzenleme:
https://app.hb.biz/RB6aSsOHy21c bu bilgisayarı yeni gördüm arkadaşlar fiyat performans konusunda iyi midir soğutması vs bide marka nasıl tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verebilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,427
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri