önerebileceğin bir sistem var mı peki ?Dostum pişman olmanı istemiyorum şahsen ben oldum o yüzden FHD fps oyunları oynayacaksan iyi bir işlemci almanı öneririm güçlü bir ekran kartı alman bir şeyi değiştirmez çünkü %100 kullanım alamazsın.
bu tarz sistemlerde genelde kendin toplaman daha mantıklı olur çünkü genel olarak hazır sistemlerin hepsi dengeli oluyor yani işlemci çok güçlüyken zayıf bir ekran kartı kullanımı olmuyor sizin ihtiyacınız olan da bu zayıf ekran kartı güçlü işlemci o yüzden mümkünse kendiniz toplayabiliyorsanız yardımcı olurum.önerebileceğin bir sistem var mı peki ?
olur yardımcı olursan sevinirimbu tarz sistemlerde genelde kendin toplaman daha mantıklı olur çünkü genel olarak hazır sistemlerin hepsi dengeli oluyor yani işlemci çok güçlüyken zayıf bir ekran kartı kullanımı olmuyor sizin ihtiyacınız olan da bu zayıf ekran kartı güçlü işlemci o yüzden mümkünse kendiniz toplayabiliyorsanız yardımcı olurum.
Tavsiyem dengeli sistem toplamaniz hocam. Zaten 180 fps ten sonrasi assiri fark yaratmiyor. Bi sure sonra fps oyunlardan sıkılıp farkli birsey denemek istiyiceksiniz illaki. Oyuzden en avantajlisi dengeli sistem toplamak. O butce ile cs de 200 fps alan valoda 400 leri goren bir sistem toplayabilirsiniz40 45 k arası 3 taksitli bir sistem arıyorum fps türünde yüksek fps verecek bir sistem