Neler Yeni

40-50K Bütçeyle Nvidia ve Ryzen Sistem Önerileri

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
çok seksi bir sistem oldu direkt alabilirsin her şeyi önerebileceğim bir şey yok ekran kartı harici 4070s e 26k vermek çok sıkıntı normalde bunun fiyatı 23k falandı uçurmuşlar millete rx7800xt önerirken daha ucuz derdik şimdi bir de üstüne daha çok zam gelmiş 4070S almaya kalkışanlara ALMAAA diye bağırmamız lazım galiba :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem iyi alabilirsin şaka bir yana :D
Son bir sorum daha olucak kusura bakma , ürünleri hb olan turuncu siteden alsam sorun yaşatırmı taksitle almak istediğim için orası güzel bir taksit imkanı sunuyor ,Ayrıca bu 2k muhabbeti ne tam olarak anlamadım birisi 2k da kullanman gerekiyor demişti

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci
Son bir sorum daha olucak kusura bakma , ürünleri hb olan turuncu siteden alsam sorun yaşatırmı taksitle almak istediğim için orası güzel bir taksit imkanı sunuyor ,Ayrıca bu 2k muhabbeti ne tam olarak anlamadım birisi 2k da kullanman gerekiyor demişti
hocam 2k monitör çözünürlüğüdür alacağınız sistem çok güçlü olacağı için 1080p de tam performans veremez hatta yer yer fpsler düşer bu yüzden 2k çözünürlüğü sahip bir monitör almanız lazım ama darboğazın sistem bileşenlerine bir zararı yoktur onuda bilmekte fayda var hepsiburada dan bahsediyorsanız site ismi vermek yasak değil sonuçta birbirimize yardım ediyoruz bazı siteler hariç ve evet hepsiburada dan alabilirsiniz.

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
hocam 2k monitör çözünürlüğüdür alacağınız sistem çok güçlü olacağı için 1080p de tam performans veremez hatta yer yer fpsler düşer bu yüzden 2k çözünürlüğü sahip bir monitör almanız lazım ama darboğazın sistem bileşenlerine bir zararı yoktur onuda bilmekte fayda var hepsiburada dan bahsediyorsanız site ismi vermek yasak değil sonuçta birbirimize yardım ediyoruz bazı siteler hariç ve evet hepsiburada dan alabilirsiniz.

Son düzenleme:

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San

Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör kullandığım monitör bu , desteklemiyor sanırsam​

Hepsi Burada da bazı satıcılar değişik olduğu için insanda ister istemez güven sorunu oluyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
efe araci

Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör kullandığım monitör bu , desteklemiyor sanırsam​

Hepsi Burada da bazı satıcılar değişik olduğu için insanda ister istemez güven sorunu oluyor
hocam monitör çok iyi fakat evet 2k değil 1080p ama 7800xt alıcaksanız çok nadir darboğaz sorunu yaşatan oyunlar oluyor o yüzden 2k almanıza gerek kalmaz eğer darboğaz çok olan oyuna denk gelirseniz amd software üzerinden sanal çözünürlük var onu 2k yapınca sorun bitiyor :D

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
VeV
Açıkçası Amd ekran kartı kullanmak istemiyorum Paneli vs pek çekici gelmiyor . Nvidia bandından önerebileceğin ekran kartı nedir
bu fiyat aralığında 5060 veya 5060ti bekleyebilirsiniz onun dışında önerdiğim kart yok 3000 serisi önermem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1080p monitörü yeni aldım sayılır ve pişmanım diyebilirim. Bence 2k monitör alınız

g21nj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Okan San
hocam monitör çok iyi fakat evet 2k değil 1080p ama 7800xt alıcaksanız çok nadir darboğaz sorunu yaşatan oyunlar oluyor o yüzden 2k almanıza gerek kalmaz eğer darboğaz çok olan oyuna denk gelirseniz amd software üzerinden sanal çözünürlük var onu 2k yapınca sorun bitiyor :D
1080p de darboğaz olmaması için f/p olaran hangi işlemciyi önerirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,218
Üyeler
169,092
Son üye
tracerz54
Top Bottom