pytharex 80+ Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 129 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim buğra kılıç 3 Temmuz 2023 #1 başlıkta belittiğim gibi ciddi farklar oluşmadıkça üstüne çıkamam belki 50k zorlarım ama bir oneri yaparmısınız ne alabilirim oyun odaklı ?
başlıkta belittiğim gibi ciddi farklar oluşmadıkça üstüne çıkamam belki 50k zorlarım ama bir oneri yaparmısınız ne alabilirim oyun odaklı ?
Merdo. 80+ Bronze Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 1,635 Dahası Reaksiyon skoru 597 İsim Mert Camran 4 Temmuz 2023 #2 pytharex yazmış: başlıkta belittiğim gibi ciddi farklar oluşmadıkça üstüne çıkamam belki 50k zorlarım ama bir oneri yaparmısınız ne alabilirim oyun odaklı ? Devamı için tıklayın... Vangard V2 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Evo Nexus | Intel i5-13600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4070 Super 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam bu ikiside üzmez ama belki benden daha iyi öneren bir arkadaşlarımız çıkabilir biraz daha bekle alma
pytharex yazmış: başlıkta belittiğim gibi ciddi farklar oluşmadıkça üstüne çıkamam belki 50k zorlarım ama bir oneri yaparmısınız ne alabilirim oyun odaklı ? Devamı için tıklayın... Vangard V2 - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Evo Nexus | Intel i5-13600KF | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 4070 Super 12 GB | 1 TB SSD Hazır Sistem - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Hocam bu ikiside üzmez ama belki benden daha iyi öneren bir arkadaşlarımız çıkabilir biraz daha bekle alma
L Legil 80+ Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 28 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Mehdi Şah 4 Temmuz 2023 #3 Şu sıralar bende hazır sistem bekliyorum piyasada kalan hazır sistemler şuan kötü yenilerini bekliyorum bütçem aynı
Şu sıralar bende hazır sistem bekliyorum piyasada kalan hazır sistemler şuan kötü yenilerini bekliyorum bütçem aynı