Merhabalar, öncelikle 40 bin lira bütçem var ancak hangi sistemi almalıyım aşırı derece de kafam karıştı.
Sistem DDR5 bi sistem olsun istiyorum.
Ancak RTX 4070 Super mi 4070 mi RX7700XT mi kafam karıştı.
Bu sistemde 4070 SUPER var ve baktığımda diğer sistemlerden aşırı uyguna geliyor.
Bu sistemde ise ekran kartını 7700xt olarak yükseltip işlemciyi 7800x3d olarak 43 bine denk geliyor.
Ek olarak işlemci soğutucusu falan eklemedim daha.
Bu attğım konsologun sistemini özelleştirip bu hale getirdim
Sizce bu fiyatlara hangisini almak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
dipnot: Sistemi taksitli olarak alacağım Gaminggentrde world karta 6 ay faizsiz taksit olayı var.
Sistem DDR5 bi sistem olsun istiyorum.
Ancak RTX 4070 Super mi 4070 mi RX7700XT mi kafam karıştı.
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!
www.gamegaraj.com
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!
www.gencergaming.com
Ek olarak işlemci soğutucusu falan eklemedim daha.
Bu attğım konsologun sistemini özelleştirip bu hale getirdim
Sizce bu fiyatlara hangisini almak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
dipnot: Sistemi taksitli olarak alacağım Gaminggentrde world karta 6 ay faizsiz taksit olayı var.