Juiclair0
80+ Silver
evetseat arona 1.0 eco tsi fr bu mu senin araba
evetseat arona 1.0 eco tsi fr bu mu senin araba
Tamponunu izleyen bmw'ler 1.6 sanırım
Bahsettiğim bmv'yi böyle birşeymi sanıyorsun dTamponunu izleyen bmw'ler 1.6 sanırım
Hayır e46 gibi kasaları kast ediyorsan zaten turbolu model değiller. Turbo f30'la birlikte geldi. Yani kafa kafaya kıyaslama yapmaya f30 ve sonrası için yapmalısın onu diyorum. Atmosferiklerde tork çok üst devirlerde %100'ünü verebildiği için hızlanmalar ani olamıyor. Bir de 1.6 vs. ise tokatlaman çok büyük bir şey değil. Demek istediğim tokatladım diyorsun. Neyi diyorum bmw diyorsun. Hangisini diyorum gidip m4 atıyorsun Yani en başında söylesene hangi model falanBahsettiğim bmv'yi böyle birşeymi sanıyorsun d
BMW M Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık BMW M Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
bmwnin o kadar modellerini bilmiyorum çok eski olmayan e46 gibi kasaları düz yolda çok rahat geçiyorum ve mercedesin klasik emlakcı c180lerini ve neden bu kadar yadırgadın onu anlamadımHayır e46 gibi kasaları kast ediyorsan zaten turbolu model değiller. Turbo f30'la birlikte geldi. Yani kafa kafaya kıyaslama yapmaya f30 ve sonrası için yapmalısın onu diyorum. Atmosferiklerde tork çok üst devirlerde %100'ünü verebildiği için hızlanmalar ani olamıyor. Bir de 1.6 vs. ise tokatlaman çok büyük bir şey değil. Demek istediğim tokatladım diyorsun. Neyi diyorum bmw diyorsun. Hangisini diyorum gidip m4 atıyorsun Yani en başında söylesene hangi model falan
Hayır yadırgamadım sadece merak ettim yani. Emlakçı abiler c180'lerle hava atma peşinde, güle güle kullan arabanı dostum... Kazasız belasız...bmwnin o kadar modellerini bilmiyorum çok eski olmayan e46 gibi kasaları düz yolda çok rahat geçiyorum ve mercedesin klasik emlakcı c180lerini ve neden bu kadar yadırgadın onu anlamadım
Hayır dalga geçer gibi bir tavırla hangi arka tamponu görmüş o bmwler vesaire deyince dd neyse sağol darısı başınaHayır yadırgamadım sadece merak ettim yani. Emlakçı abiler c180'lerle hava atma peşinde, güle güle kullan arabanı dostum... Kazasız belasız...
aynen knk burdakiler dağda yaşıyo,sen nerde yaşıyosun paris ?400.00 bütçe
Kanka kimse burda 400.000 bilmiyordur
Sıfır kilometre olarak Fiat Egea gibi araçlar mevcut. Turbosuz yıllarca kullanılan 1.4 motorla birlikte.Mitsubishi L200 2018
Ford Ecosport 2018
Ford Ranger 2016
Hyundai Tucson 2015/2016/2017
Land Rover Freelander 2011
BMW X1 2010
Audi Q7 2008
Bunlar beğendiğim modeller. İçlerinden tercihim kesinlikle Audi Q7 veya Ford Ranger olurdu.
Hocam Ford Ranger falan ocağımıza incir ağacı diker.Mitsubishi L200 2018
Alıntıyı görüntüle
Ford Ecosport 2018
Alıntıyı görüntüle
Ford Ranger 2016
Alıntıyı görüntüle
Hyundai Tucson 2015/2016/2017
Alıntıyı görüntüle
Land Rover Freelander 2011
Alıntıyı görüntüle
BMW X1 2010
Alıntıyı görüntüle
Audi Q7 2008
Alıntıyı görüntüle
Bunlar beğendiğim modeller. İçlerinden tercihim kesinlikle Audi Q7 veya Ford Ranger olurdu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıfır kilometre olarak Fiat Egea gibi araçlar mevcut. Turbosuz yıllarca kullanılan 1.4 motorla birlikte.
SUV şart değil ama olursa iyi olur.Kimse adam akıllı öneri yapmamış. Suv şart mi?
@Denizgezen
Yakıt açısından öyle maalesef.Hocam Ford Ranger falan ocağımıza incir ağacı diker
Suv şart değil ise 1.6t 2014-2016model 170hp cosmo paket opel Insignia bakabilirsiniz.SUV şart değil ama olursa iyi olur.