Neler Yeni

400-450 Tl'ye Oyuncu Mouse Pad Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emir Asan
400-450 Tl'ye Oyuncu Mouse Pad önerisi istiyorum. 70x40 gibi bi boyut yeterli.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
400-450 TL'ye Oyuncu Mouse Pad önerisi istiyorum. 70x40 gibi bi boyut yeterli.
Yurtdışından aqua control plus veya lethal gaming mercury al beklemek istemezsen tr içinde klasse longteng, xtrfy gp4 ve zowie var
çok açıklayıcı oldu hocam :D
yüzeyi iyi değil bende razer gigantus ve qck var. razer bin basar qck'ya hele longtengler aqualar falan varken ss lafı bile olmaz

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
Yurtdışından aqua control plus veya lethal gaming mercury al beklemek istemezsen tr içinde klasse longteng, xtrfy gp4 ve zowie var

yüzeyi iyi değil bende razer gigantus ve qck var. razer bin basar qck'ya hele longtengler aqualar falan varken ss lafı bile olmaz
yüzeyinden çok memnunum hissiyatı falan çok güzel, ben öneriyorum fakat sizin dediğinizi kullanmadığım için yorum yapamam belki gerçekten daha iyi olabilir.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
yüzeyinden çok memnunum hissiyatı falan çok güzel, ben öneriyorum fakat sizin dediğinizi kullanmadığım için yorum yapamam belki gerçekten daha iyi olabilir.
qck'dan iyi mousepad kullanmadığın için memnunsun qck giriş seviyesi bi mousepad tr'de çok mousepad olmadığı için öneriliyo
IMG20221015184322.jpg

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
qck'dan iyi mousepad kullanmadığın için memnunsun qck giriş seviyesi bi mousepad tr'de çok mousepad olmadığı için öneriliyoAlıntıyı görüntüle
endgame mpc450 kullandım :D harika bir mousepaddi ondan daha iyisini kullanmadım şuan, qck giriş seviyesi değil orta-üst düzey denilebilir giriş seviye dediğin mousepad xrades gibi markalar dostum.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
endgame mpc450 kullandım :D harika bir mousepaddi ondan daha iyisini kullanmadım şuan, qck giriş seviyesi değil orta-üst düzey denilebilir giriş seviye dediğin mousepad xrades gibi markalar dostum.
xrades ve porgenin birbirinin klonu olduğunu düşünürsek 3 sene porge kullanmış birisi olarak xrades ve porge qck'dan kötü mousepadler değil. endgame'de top seviye değil orta seviye.
iyi mousepad artisan, skypad, saturn gibi olur orta seviye aqua, longteng, endgame, razer giriş seviyesi qck, hyperx. neyse konu çok saçma yerlere gidiyor hocam arkadaşın konusunun altında tartışmak saçma oldu iyi akşamlar

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
xrades ve porgenin birbirinin klonu olduğunu düşünürsek 3 sene porge kullanmış birisi olarak xrades ve porge qck'dan kötü mousepadler değil. endgame'de top seviye değil orta seviye.
iyi mousepad artisan, skypad, saturn gibi olur orta seviye aqua, longteng, endgame, razer giriş seviyesi qck, hyperx. neyse konu çok saçma yerlere gidiyor hocam arkadaşın konusunun altında tartışmak saçma oldu iyi akşamlar
iyi akşamlar hocam, tartışmaya çalışmamıştım aslında, dediklerinizde haksız sayılmazsınız, benden daha fazla mousepad kullanmış olabilirsiniz o yüzden size bırakıyorum siz önerin arkadaşa.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
iyi akşamlar hocam, tartışmaya çalışmamıştım aslında, dediklerinizde haksız sayılmazsınız, benden daha fazla mousepad kullanmış olabilirsiniz o yüzden size bırakıyorum siz önerin arkadaşa.
hocam bence her türlü steel series daha iyi çoğu konuda bende kullanıyorum ve emin olun diğer mouse padlerin bir olayı arkadaş boş konuşmuş qck serisi her zaman öndedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,513
Üyeler
161,297
Son üye
PCME
Top Bottom