Neler Yeni

Öneri 400-450k arası alınabilecek en mantıklı araç

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
O paraya düzgün Fluence bulunmaz bence iyi bir fluence için 500-650k arası bütçe gerekli diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozaman linea symbol ve clio bakacağım bu 3 secenek en mantıklı seçenek galiba lineanon bildiğim kadarıyla kronik sıkıntısı yok ama clio ve symbol de kronik sıkıntılar varmı
clio kaç bakıcaksınız

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,314
İsim
uwu
linea / punto 1.3 dizellere bak düşük km de palio bulursan değerlendir 1.2 16 valf ve 1.3 dizeli

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Öyle de hatasız/ 1 yada 2 parça lokal boyalı 150k km altı denk gelirse çok hızlı satışı 1.2 valf ve 1.3 dizelin
Orası öyle ama al sat yapacaklarını sanmıyorum yaparlarsa satan adam'da değerinde satacağı için bir artısı vs olmaz onun yerine direk clio symbol veya linea almak daha mantıklı benim görüşüm linea'dan hala çünkü uzun yıllar sıkıntısız binelebilcek bir araba

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Orası öyle ama al sat yapacaklarını sanmıyorum yaparlarsa satan adam'da değerinde satacağı için bir artısı vs olmaz onun yerine direk clio symbol veya linea almak daha mantıklı benim görüşüm linea'dan hala çünkü uzun yıllar sıkıntısız binelebilcek bir araba
Hocam al sat değilde biz focus ve megan 4 düşünüyoruz ama 1 sene arabasız kalmayız elimizdeki transittende kurtulmak istiyoruz yani aldığımız arabayı ayni değerinde satabilmemiz lazım pek uzun yillar kullanmayacağız hoş olsun aile arabası olsun 1-2 senelik kullanırız veya kullanmayız belli değil ama linea symbol ve clio nun da her türlü satılacağını düşünüyorum tekrar

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Hocam al sat değilde biz focus ve megan 4 düşünüyoruz ama 1 sene arabasız kalmayız elimizdeki transittende kurtulmak istiyoruz yani aldığımız arabayı ayni değerinde satabilmemiz lazım pek uzun yillar kullanmayacağız hoş olsun aile arabası olsun 1-2 senelik
Hocam bütçeniz var ise megan 4 alın focus'a göre piyasası kat ve kat daha hızlı, ama yukarıda ki seçenekler arasından da linea derim

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir
Linea - Megane - Symbol alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Hocam bütçeniz var ise megan 4 alın focus'a göre piyasası kat ve kat daha hızlı, ama yukarıda ki seçenekler arasından da linea derim
Hocam işte normale katılım eve flan giricektik peşinat ile ama transit var bizdede satsak arabasız kalcaz birde bu arabadan acilen kulturmamiz lazım Araba ortak mal oldu iyice al satta gitmesi lazım alacağımız arabanin hemen hemende aynı değere satabilmemiz lazim

Linea - Megane - Symbol alınır.
Al satta en çok hangisi gider Mkann arkasımiza yazdım okuyabilirmisiniz roca etsem yazdıklarıma göre en mantıklısı hangsii olur al satta gidecek

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Hocam işte normale katılım eve flan giricektik peşinat ile ama transit var bizdede satsak arabasız kalcaz birde bu arabadan acilen kulturmamiz lazım Araba ortak mal oldu iyice al satta gitmesi lazım alacağımız arabanin hemen hemende aynı değere satabilmemiz lazim

Al satta en çok hangisi gider Mkann arkasımiza yazdım okuyabilirmisiniz roca etsem yazdıklarıma göre en mantıklısı hangsii olur al satta gidecek
aslında hepsi al satta hızlı gider

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
kadir

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Mehmet B
O paraya düzgün Fluence bulunmaz bence iyi bir fluence için 500-650k arası bütçe gerekli diye düşünüyorum

Ozaman linea symbol ve clio bakacağım bu 3 secenek en mantıklı seçenek galiba lineanon bildiğim kadarıyla kronik sıkıntısı yok ama clio ve symbol de kronik sıkıntılar varmı
hocam 450-500 k arası güzel binilecek çok fazla fluence var

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Sigorta şişirmesi hasar kayıtlı şase-podye-bagaj havuzunda işlem olmayan Clio 4 olabilir

Top Bottom