hocam bu nasıldır verimi siz kullandınız mı ?Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.672,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
noctua iyi marka bende r5 5600x var alıcam yakında noctua cooler master falan bakıyorumhocam bu nasıldır verimi siz kullandınız mı ?
hocam snowman markası iyi ve baya ucuz modellerine bi bakabilirsinArkadaşlar merhaba ryzen 5 5600 işlemcim var buna kule tipi soğutucu lazım çok ısınıyor deneyimlediğiniz veya sağlam bildiğiniz markalar varsa söylerseniz sevinirim.
Bütçe 600-700 arası maks.
Arkadaşlar merhaba ryzen 5 5600 işlemcim var buna kule tipi soğutucu lazım çok ısınıyor deneyimlediğiniz veya sağlam bildiğiniz markalar varsa söylerseniz sevinirim.
hocam bu nasıldır.Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri
Performax Gamıng Perfan 120 H Hava Cpu Soğutucu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
valla hocam bilmiyorum ya bakıyorum yardımcı olursanız sevinirimhocam snowman markası iyi ve baya ucuz modellerine bi bakabilirsin
Snowman t6 ultraArkadaşlar merhaba ryzen 5 5600 işlemcim var buna kule tipi soğutucu lazım çok ısınıyor deneyimlediğiniz veya sağlam bildiğiniz markalar varsa söylerseniz sevinirim.
ciddi misin hocam bunu alıp kullanmaya başladıktan sonra biosta cbp idi sanırım performansı açan ben kapadım onu valorantta bile 80-85 arası geziyor diye açsam sıcaklığı 60-65 lere çeker mi.Snowman t6 ultra
2 adet fanı var ve işlemciye 6 bakır boru temas ediyor.
Daha önce birsürü sıvı soğutma kullandım. Bu ürün çoğu sıvı soğutmadan dahi daha iyi fiyatı söylediğin bantlarda sana 1-2 sonuçta vereyim.
Stok soğutucu + orjinal macunu;
ryzen 5 5600 = 83 derece
Snowman t6 ultra + mx4 termal macun
Ryzen 5 5600 = 57 derece
Söyleyeceklerim bu kadar.
Valorantta sıcaklığı 55 dereceyi dahi geçmiyorciddi misin hocam bunu alıp kullanmaya başladıktan sonra biosta cbp idi sanırım performansı açan ben kapadım onu valorantta bile 80-85 arası geziyor diye açsam sıcaklığı 60-65 lere çeker mi.
60 derece sıcaklık görmedim aylardır.ciddi misin hocam bunu alıp kullanmaya başladıktan sonra biosta cbp idi sanırım performansı açan ben kapadım onu valorantta bile 80-85 arası geziyor diye açsam sıcaklığı 60-65 lere çeker mi.
t6 ulrtraydı sanırım çift fanlı bir model dur linkini atayımhocam bu nasıldır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla hocam bilmiyorum ya bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim
cpu işlemci gpu ekran kartıArkadaşlar burada işlemci sıcaklığı hangisi