Einstein
80+ Platinum
Dahası
Evet kasana sığıyor alabilirsin.kasa enermax starryfort sf21, uygun olur mu?
Evet kasana sığıyor alabilirsin.kasa enermax starryfort sf21, uygun olur mu?
teşekkürler, bir sorum daha olacak emin gibiyim ama yine de sorayım, a520m-k anakartım bu yüzden ARGB almam saçma olur değil mi? sanırım anakartımda ARGB girişi yok.Evet kasana sığıyor alabilirsin.
argb kontrolcü alabilirsin istersen hocam ileriye dönük argbli modeli al bütçe varken.teşekkürler, bir sorum daha olacak emin gibiyim ama yine de sorayım, a520m-k anakartım bu yüzden ARGB almam saçma olur değil mi? sanırım anakartımda ARGB girişi yok.
dandik sıvı soğutma alınmaz. Bu markayı bilmiyorum. Ama ben olsam phantom spirit alırım.Bu mu soğutucu mu yoksa link, yoksa phantom sprit mi? Dostlar kasam da 360mm sığıyor ve ikisnini arasında da fiyat farkı yok sayılır alcak olsanız hangisini alırdınız. Ama bu performax da bilinmedik marka tabi
Merhabalar bende o önerdiğiniz coldpower in soğutucusunu almak istiyorum ryzen 7 5800x model islemcime 2 soru var kafamda 1. Her oyunda yeterli gelir miColdPower 6p Intel Ve Amd Uyumlu 6 Bakır Boru 3 Rgb Fan 160 Tdp Işlemci Fanı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ColdPower 6p Intel Ve Amd Uyumlu 6 Bakır Boru 3 Rgb Fan 160 Tdp Işlemci Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bizzat müşterime taktığım soğutucu yük altında 67 dereceyi geçmiyor. Kasada 4 tane 120mm Fan var ortam sıcaklığı 28 derece
Not: 1 tane daha ürün var bunuda 12400f ile test ettim yük altında 57 dereceyi geçmiyor.
Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming Işlemci Fanı 6 Bakır Kanallı Cpu Fan Soğutma Sistemi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Revenge Cold Frost 603 Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming Işlemci Fanı 6 Bakır Kanallı Cpu Fan Soğutma Sistemi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
5800x e yetmez daha güçlü bişey alman lazimMerhabalar bende o önerdiğiniz coldpower in soğutucusunu almak istiyorum ryzen 7 5800x model islemcime 2 soru var kafamda 1. Her oyunda yeterli gelir mi
2. Mini atx anakarta sığar mı? (Asus prime A520m-k)
Cevabınız için teşekkürler ben biraz fps farklarına baktim gercekten çok az bütçeyi biraz artırıp Thermalright frozen notte 240mm argb model sıvı sogutmasini düşünüyorum overclock yaparsam iş görür mü yoksa yapmamalımıyım?5800x e yetmez daha güçlü bişey alman lazim